Kuinka järjestät täydelliset treffit – katso ohjeet!

Huolimatta hyytävän kylmästä säästä voit järjestää kuumaakin kuumempia treffejä. Näiden kuuden vinkin avulla voit deittailla talvella romanttisesti.

Ota ilo irti talvisesta säästä, ja järjestä seuraaville treffeille talvisen romanttista puuhaa. Lue helpot ja edulliset treffi-ideat talven varalle!

Lähtekää talviselle kävelylle

Pukeutukaa kunnolla ja täyttäkää termospullo kuumalla kaakaolla. Suunnatkaa kaupungin keskustaan tai kauniiseen puistoon. Ihailkaa lunta ja joulukoristeita.

Menkää mäkeen

Lähtekää pulkkamäkeen. Mikään ei ole romanttisempaa kuin laskea yhteisellä pulkalla lumisilla hangilla! Jos treffeille on varattu enemmän aikaa, voitte lähteä myös laskettelemaan. Jos et ole aikaisemmin lasketellut tai lautaillut, voit pyytää treffikumppaniasi opettajaksi.

Kokatkaa yhdessä

Yhdistäkää kulinaristiset taitonne ja kokatkaa täydellinen illallinen kylmää iltaa piristämään. Kokkauksen yhteydessä voitte nauttia hyvästä musiikista, viinistä ja toistenne seurasta.

Lähtekää luistelemaan

Yksi klassisista treffi-ideoista on luisteleminen yhdessä. Ei haittaa, vaikka et olisikaan taituri jäällä – mikäs sen ihanampaa kuin kiertää kenttää hitaasti käsikädessä ja tuttavuutta tehden.

Leikkikää turisteja

Useissa kaupungeissa talvi on ihanteellista aikaa vierailla paikallisessa turistikohteissa. Nauttikaa yhdessä sellaisesta tarjonnasta, mihin et muuten tule lähteneeksi. Vierailkaa uudessa museossa, puistossa tai kauniissa rakennuksessa. Leikkikää siis turisteja kotikaupungissanne!

Järjestäkää leffailta

Romanttisen elokuvaillan järjestäminen on hyvä idea esimerkiksi toisille treffeille. Sopikaa, että molemmat tuovat mukanaan oman lempielokuvansa. Sytyttäkää kynttilöitä ja kerätkää sohvalle tyynyjä ja peittoja, joiden välissä voitte halailla ja nauttia elokuvatarjonnasta.

MTV/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja