Huonot treffit? Näin voit keskeyttää ne!

Jokainen on varmasti joskus elämänsä aikana käynyt epäonnistuneilla treffeillä. Kun kemiat eivät kohtaa, voi tapaaminen tuntua pitkältä ja tuskaiselta. Bettyconfidential.com neuvoo, kuinka voit lopettaa huonot treffit mahdollisimman nopeasti. Lue vinkit!

Treffit voivat olla maailman ihanin juttu, mutta hyvien treffien sekaan mahtuu myös huonoja treffejä. Varsinkin sokkotreffeillä voi helposti käydä niin, että innostus lopahtaa, ennen kuin se ehtii kunnolla edes alkaa. Huonoja treffejä tuskin kannattaa pitkittää, mutta miten treffit voi lopettaa mahdollisimman pian?

Ole rehellinen

Kohteliain ja suoraselkäisin tapa on tietysti sanoa rehellisesti, että treffit eivät toimi, eikä teistä koskaan voi tulla mitään. Näin säästät sekä omaa aikaasi että hänen aikaansa. Eri asia kuitenkin on, pystytkö olemaan totuudenmukainen tuntemattomalle, joka luultavasti saattaa loukkaantua sanoistasi. Ikävin tilanne on tietenkin, jos toinen on kiinnostunut sinusta, mutta sinä et vain pysty näkemään teillä yhteistä tulevaisuutta. Rehellisyys on kuitenkin paras vaihtoehto, vaikka se epämukavalta tuntuisikin.

Häivy paikalta vähin äänin

Etkö halua sanoa hänelle suoraan, että et ole kiinnostunut, mutta et todellakaan halua jäädä notkumaan huonoille treffeille? Yksi tapa poistua paikalta on sanoa, että käyt vessassa, mutta todellisuudessa poistutkin ravintolasta. Muista kuitenkin, että jätät toisen yksin pöytään odottamaan, mikä on erityisen noloa ja loukkaavaa. Mieti myös, miltä itsestäsi tuntuisi, jos deittisi tekisi sinulle saman tempun.

Keksi tekosyitä

Alkoiko sinua yhtäkkiä heikottaa? Tunnetko, että olet vilustumassa? Teeskenteletkö, että paras ystäväsi tarvitsee sinua kiireellisesti juuri sillä hetkellä? Valehteletko sittenkin olevasi naimisissa? Tekosyiden avulla voit lopettaa huonot treffit nopeasti, mutta muista, että valehtelulla on aina lyhyet jäljet.

Varaudu jo etukäteen

Elokuvissa huonoja treffejä varten on aina tehty pakosuunnitelma. Kännykkä piippaa ja päähenkilö teeskentelee, että perheenjäsen on joutunut onnettomuuteen. Hän poistuu paikalta jättäen hämmentyneen deittinsä yksin.

Oikeassa elämässä asiat eivät kuitenkaan suju näin sujuvasti. Totuus on, että huonoja treffejä on vaikea keskeyttää niin, että kaikille jää tapahtuneesta hyvä mieli. On hyvä muistaa, että deittisi on varmasti myös nähnyt vaivaa treffienne eteen ja on myös hermostunut. Miten huonoja treffejä sitten voi vältellä?

Helpoin tapa on pitää ensimmäiset treffit yksinkertaisina. Aloittakaa nopeilla drinkeillä tai elokuvalla. Elokuva on helppo vaihtoehto, koska jos treffikumppani ei ole mieluisa, voit keskittyä elokuvan juoneen, eikä sinun tarvitse pitää keskustelua yllä. Ehdit kyllä huomata lyhyessäkin, kiinnostaako toinen sinua.


Lähde: Bettyconfidential.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja