Joensuulaiset Anna ja VP hakivat mukaan Temppareihin useita kertoja – lopulta lykästi: "Kotisohvalta on helppo huudella"

4:33
Temptation Island -juontaja Sami Kuroselle ropisee palautetta kohusarjasta - törmäsi somessa melkoiseen yllätykseen

Temptation Island Suomi -ohjelman yhdeksännellä kaudella nähdään Anna ja VP, jotka sallivat toisilleen myös seksuaaliset teot viettelevien sinkkujen kanssa.

21-vuotiaat joensuulaiset Anna ja Ville-Pekka tekevät tietynlaista Temppari-historiaa, sillä nuoresta iästään huolimatta parilla on takanaan Temptation Island Suomi -historian pisin parisuhde ohjelmaan lähtiessä.

Anna ja VP tutustuivat jo lukiossa, mutta kyseessä ei ollut rakkaudesta ensisilmäyksellä: räiskyvä ja kovaääninen Anna ärsytti alkuun VP:tä, joka on puolisoaan rauhallisempi ja hillitympi. Tunteet kuitenkin lämpenivät. Pari on pitänyt yhtä noin viisi vuotta ja kokevat erilaisten luonteiden täydentävän toisiaan. 

Parin rajat ovat varsinkin fyysisellä puolella hyvin hövelit: Leikkeihin osallistuminen on sallittua, jopa seksuaalisiin tekoihin asti. Kun parit julkistettiin, kerrottiin tiedotteessa parin rajojen osalta myös se, ettei ihastua saa. Anna ja VP kuitenkin torppasivat ajatuksen MTV Uutisten haastattelussa.

– En tiedä, mistä tuo on tullut, koska ihastushan on ihan normaali tunne, eikä sille mitään voi, molemmat toteavat. 

Sen sijaan rajat paukkuvat heidän kohdallaan, jos ihastusta alkaa viedä tietoisesti eteenpäin ja asettaa sen oman parisuhteen edelle. 

Pariskunnan mukaan rajat eivät poikkea ohjelmassa siitä, mitä ne ovat normaalisti arjessa – myöskään fyysisellä puolella. Anna ja VP arvelevat, että esimerkiksi leikeissä tapahtuvaan kosketteluun voi olla helpompaa suhtautua, kun taustalla on jo pidempi suhde, mutta VP kertoo parin myös puhuneen paljon asiasta.

– Rajoista ja siitä, mikä on niiden rikkomista ja mikä ei, on keskustelu ennen lähtemistä todella paljon. Fyysisesti rajoja ei tarvitse olla, jos huomioi kontekstin, hän sanoo.

Myös Annan mukaan rajat on määritelty sen mukaan, millainen suhde oli ohjelmaan lähdettäessä.

– Se tuntui luonnolliselta ja kuvasti meidän suhdetta, hän toteaa ja kertoo samaan hengenvetoon, ettei pari ole kokenut tarpeelliseksi määritellä suhdettaan, vaikka moni voisi mieltää se muistuttavan avointa suhdetta.

– Kyllä se on lähempänä sitä kuin monogamiaa, mutta kummallakaan ei ole ollut tarvetta lokeroida suhdetta sen kummemmin mihinkään suuntaan, Anna sanoo.

– Tämä on kahden ihmisen välinen suhde, ei siihen sen kummemmin nimikkeitä tarvitse, myös VP pohtii.

Pariskunta oli hakenut mukaan Temppareihin jo aiemmin useampaankin otteeseen, ja formaatti on heille hyvin tuttu. Anna on katsonut ohjelman kaikki kaudet ja myös VP aivan ensimmäistä tuotantokautta lukuun ottamatta.

Taustalla ei ollut mitään ongelmaa, jota pari olisi tahtonut lähteä selvittämään Temppareissa.

– Jos parisuhteessa on ongelmia, niin älä mene Temppareihin, vaan terapiaan. Sanoisin, että sitä ajatusta noudatettiin, Anna täräyttää.

Hän sanoo, että etenkin hänen kohdallaan lähtöön liittyi näyttämisen tarvetta.

– Kun on katsonut kaikki kaudet, niin kotisohvalta on aina niin helppo huudella, miten itse tekisi. Kuuluin juuri näihin huutelijoihin. Sitä lähdin testaamaan ja näyttämään – en niinkään muille, vaan itselleni.

Jo parin esittelyvideolla meininki oli varsin estotonta, sillä Anna ja VP kertoivat avoimesti saaneensa muun muassa porttikiellon kylpylään muhinoituaan altaassa. Temppareiden mukanaan tuoma julkisuus ei vielä kuitenkaan liiemmin huolettanut.

– Se voi tuoda hyviä tai huonoja juttuja – sen näkee sitten, Anna ja VP toteavat.

Temptation Island Suomi -ohjelman yhdeksäs tuotantokausi Nelosella 17. helmikuuta alkaen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja