Miehen valaistumisen hetki tallentui videolle: Ehkäpä lihan grillaaminen Lamborghinilla ei ollutkaan hyvä ajatus

Seitsemän Lamborghinia Islannin henkeäsalpaavissa maisemissa 1:38
Katso ja ihastu: Seitsemän Lamborghini Urus -katumaasturia henkeäsalpaavalla roadtripillä Islannissa.

Tämä pelleily menee heilahtamalla siihen kuuluisaan älä kokeile tätä kotona -kategoriaan.

Jos autoaan jostain syystä ja aivan välttämättä haluaa käyttää ruoanlaittoon, voisi olla fiksumpaa kääriä elintarvike ensin folioon ja sen jälkeen hyödyntää esimerkiksi moottorin hukkalämpöä annoksen kypsentämiseen. Emme tosin suosittele tekemään edes niin.

Mutta mitä ikinä teetkin, älä yritä valmistaa ruokaasi Lamborghini Aventadorin pakoputken äärellä – ainakaan tällä tavalla.

Jutun perästä löytyvällä videolla kiinalaismies on tökännyt tikunnokkaan lihakimpaleen ja yrittää kypsentää sitä italialaisen superauton pakoputken lämmössä. Kuskin paikalla istuva kaveri huudattaa moottoria kuin viimeistä päivää ja yrittää saada putken lyömään liekkiä.

Lamborghinin 6,5-litrainen V12 sai kuitenkin tarpeekseen keittiövälineenä toimimisesta ja päästi rääkkäyksen päätteeksi jäähdytysnesteet pihalle komeiden savujen kera.

Aiheesta uutisoineen jenkkijulkaisu Jalopnikin mukaan konetta on huudatettu mitä ilmeisimmin liian kylmänä. Tämän seurauksena termostaatti, jonka tulisi pitää auton moottorin käyntilämpötila turvallisissa rajoissa, ei ollut vielä avautunut ja laittanut jäähdytysnestettä liikkeelle – ja ennen kuin niin tapahtui, oli jo liian myöhäistä; moottori ylikuumeni ja auto laski alleen.

Emme myöskään tiedä, kuka oikeasti haluaisi syödä polttoaineella maustettua lihaa. Pakoputkesta lyövät liekit ovat nimittäin peräisin pakosarjaan päätyneestä bensiinistä.

Katso video alta.

Lue myös:

    Uusimmat