Miehen vaatekaappi käyttöön! Näin stailaat poikaystävän vaatteet itsellesi

Täydennä vaatevalikoimaasi lainaamalla pojilta. Monet miesten vaatteet näyttävät hyvältä kauniimmallakin sukupuolella.

Muotibloggaajien ja katutyylitaitureiden poikaystäviä käy melkein sääliksi, sillä näyttää siltä, että poloiset kundit joutuvat jatkuvasti jakamaan vaatteensa tyylikkäiden naistensa kanssa.

Listasimme mitä vaatteita poikakaverin kaapilta kannattaa käydä kalastelemassa.

Lainaa näitä!

Kauluspaita

Laadukkaat miesten paidat toimivat naisenkin pukeutumisessa ja voivat näyttää todella seksikkäiltä. Tunge paidanhelma vaikkapa kynähameen sisään tai yhdistä Rihannan tapaan farkkuihin.Tyyliguru  Olivia Palermo puolestaan sitoo löysän klassikopaidan naisellisesti vyötärölle.

Pitkä paita voi naisella riittää mekoksikin. Saisiko miehen paidasta muokattua vaikka tämän kuvan mukaisen paitamekon?

T-paita

Pehmeä ja kulunut, oman kultasi tuoksuinen t-paita on rento yläosa vaikkapa minihameelle tai upeille farkuille jo koroille.

Hatut

Miesten fedorat ovat niin tyylikkäitä, ja poikien lippiksissäkin on särmää! Kruunaa tyylisi kundisi hatulla. Jessica Alban hatun lisäksi myös maiharitakki, reteä olkalaukku ja rento t-paita voisivat olla poikien puolelta hankittuja.

Farkkutakki

Yli-isot farkkutakit ja baseball-takit ovat nyt trendikkäitä. Älä osta uutta rotsia, vaan heitä harteille poikakaverin takki.

Nahka-asusteet

Ronskit vyöt ja salkkumaiset laukut toimivat tytöilläkin. Kiedo klassinen nahkavyö paitamekon tai neuletakin päälle. Miesten osastolta voi löytää myös rajuja metalli- ja nahkakoruja, joilla täydennät tyylisi.

Neule

Miehen pehmeä, partavedelle tuoksahtava neule lämmittää paremmin kuin syli viileänä syyspäivänä. Miksi maksaisit ylisuuresta, löysälinjaisesta naisten neuleesta, kun mieheltä lainattu ajaa saman asian? Esimerkiksi syvä v-aukko toimii hyvin kapeiden housujen ja hameiden parina. Reiluun neuletakkiin taas on mukava kietoutua arkena.

Farkut

 

Kyllä vain, aidot boyfriend-farkut löydät tietenkin poikakaverin kaapista penkomalla, olettaen, että olette edes suurin piirtein samaa kokoa vyötäröltä. Muutoin vaikutelma voi olla tarpeettoman lököttävä.

Katso ohjeet trendifarkkujen tuunaukseen täältä!

Bleiseri

Löysälinjainen boyfriend-mallinen, laatikkomainen bleiseri näyttää hyvältä lyhyiden helmojen  ja naisellisten, tyköistuvien vaatteiden parina. Mikäli kundikaverisi pikkutakki istuu sinulle hartioista, voit toteuttaa trendin lainaamalla. Kääri ylipitkät hihat ja jätä takki auki, tai heitä se rennosti viitaksi hartioille.

 

Kopioi myös nämä!

Suorat housut

Täydellisesti lanteilta istuvat suorat housut ovat vaatekaapin pelastus. Ota mallia miehiltä ja hanki villasekoitehousut, jotka toimivat niin työssä kuin edustustilaisuuksissakin.

Loaferit

Laadukkaat, matalat kävelykengät eivät ole vain miesten ilo. Ballerinat tekevät nyt tilaa loafereilel ja muille miehekkäämmille jalkineille.

Housupuku juhlakäytössä

Marlene Dietrich tiesi, että nainen miehen puvussa suorastaan uhkuu sex appealia. Pue seuraaviin pippaloihin särmikäs smokki tai housupuku ja hurmaa!

Lue myös:

    Uusimmat