VIDEO: Muodikkaimmat farkut löytyvät nyt miesten kaapista – näin teet trendihousut itse!

Rennot ja revityt boyfriend-farkut näyttävät vaivattoman cooleilta muotibloggaajien ja tyyli-ikonien yllä. Katso, miten saat trendifarkut vaikka ilmaiseksi ja miten yhdistät ne tyylikkäästi!

Piukat pillifarkut ovat jo alkaneet kyllästyttää. Muotiväen uudet suosikkifarkut ovat lököttävän boyfriend-malliset, jotka nimensä mukaisesti näyttävät siltä kuin ne olisi napattu poikakaverin kaapista.

Muodikkain malli istuu lantiolta mutta on lahkeista löysä. Huolettomaan, rentoon ja aavistuksen kapinalliseen ilmeeseen tähtäävään lookiin kuuluvat myös revityt ja kulutetut yksityiskohdat. Käärityt lahkeet paljastavat sirot nilkat.

Kate Mossin arkiasu: rosoiset farkut yhdistetään huikeisiin korkoihin.

Poikakaverilta lainatut housut voivat olla jännittävän seksikkäät, kunhan niitä ei pue vaikkapa jätihupparin pariksi. Yhdistä sen sijaan rönttöfarkut esimerkiksi siistiin kauluspaitaan, istuvaan bleiseriin tai korkeisiin korkoihin. Tässä alla muutamia ehdotuksia!

Malli Chrissy Teigenin repaleiset kesäfarkut. Rento paita ja olkalaukku sopivat huolettomaan asuun.

Jessica Alba puki farkkujen kaveriksi valkoisen kauluspaidan.

Terävät kärjet tekevät jaloista siron näköiset.

Muodin ammattilainen Yasmin Sewell ja tummempi, siistimp versio trendistä. Terävät kengänkärjet ja vyötärön sisään tungettu paita tuovat miehekkääseen asuun naisellista otetta.

Syksy tulee, ja tässäpä esimerkki miten boyfriend-farkut saa puettua viileään säähän. Muotitoimittaja Nausheen Shah'n tyylikäs asu saa särmää ronskeista farkuista. Ne täydelliset kulutukset. Onneksi kuvan kulumajäljet voi opetella tekemään itsekin.

Näin teet ne itse!

Tarvitset vain poikakaverin farkut, sakset, pinsetit, neulan ja lankaa.

Parhaassa tapauksessa lähistölläsi onkin mies, jonka vaatekaapista löytyy tarkoitukseen sopivat, todelliset boyfriend-farkut! Myös kirpputoreilta, kierrätyskeskuksesta tai vaikkapa äitimuorin kaapista saattaa hyvinkin löytyä puoli-ilmainen pari sopivan väljiä farkkuja, jotka voit huoletta tuunata muodin huipulle.

Leikkaa lahkeet saksilla sopivan mittaisiksi, jätä kuitenkin varaa käärimiseen. Kavenna lahkeita tarvittaessa aavistus nilkoista muutamalla pistolla, jotta ilme on hieman istuvampi.

Leikkaa saksilla tai vaikkapa mattoveitsellä vaakasuuntaisia viiltoja sopiviksi katsomiisi paikkoihin. Tee viillot noin sentin päähän toisistaan, mutta älä innostu liikaa: voit aina lisää reikiä, mutta parsiminen on paljon kurjempaa. Ota pinsetit ja nypi viiltojen väliin jäävästä kangaskaistaleesta pois vertikaalisia, sinisiä lankoja. Jäljelle jäävät valkoiset, vaakasuoraan kudotut langat. 

Jatka kulutusten tekoa kunnes saat farkuista makuusi sopivan rähjäiset. Viimeistele tuunaus heittämällä farkut pesukoneeseen. Myllytyksessä terävät viiltojäljet pehmenevät luonnollisen näköisiksi kulumiksi – eli trendikkään rosoisiksi.

Lue myös:

    Uusimmat