Miehen teko treffeillä jakaa mielipiteet – jätti pyrkyrinaisen maksamaan koko ravintolalaskun

Mies koki tulleensa hyväksikäytetyksi ja jätti naisen selvittämään koko ravintolalaskun itse.

Imgur-käyttäjä minilogi37 on jakanut kokemuksensa ikävistä Tinder-treffeistä kuvapalvelusivustolla. Miehen käytös treffeillä on herättänyt kiivasta väittelyä siitä, toimiko mies oiken hylätessään pyrkyrimäiseltä vaikuttavan deittinsä ravintolaan.

Mies otsikoi kertomuksensa "Lasku oli helposti ainakin 150 dollaria", valitsemaansa kuvaan hän oli puolestaan kirjoittanut tiivistyksen tarinasta: "Rekisteröidyin Tinderiin, sain 'supertykkäyksen' välittömästi, olin treffeillä tänään. Oli selvää, että hän oli mukana vain ilmaisen aterian toivossa."

Kuvan alle mies kirjoitti tarinan kokonaisuudessaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin mies kertoi treffeistään:

"Rekisteröidyin Tinderiin vain nähdäkseni, mitä tapahtuu. Muutamaa tuntia myöhemmin sain 'supertykkäyksen', joka ilmeisesti on parempi kuin pelkkä 'tykkäys'. Puhuimme muutamana päivänä, hän vaikutti todella siistiltä. Ehdotin treffejä, hän halusi välttämättä illalliselle. Selvä.

Tapasimme tänään ravintolassa, jonka valitsin. Hän ei katsonut minua, käytti verryttelyhousuja, ja tilasi välittömästi 13 dollarin alkupalan. Selvä, ei mikään kynnyskysymys.

Yritin aloittaa keskustelua muutamaan otteeseen, mutta hän vastasi aina vain yhdellä sanalla. Sitten hän tilasi 25 dollarin pihvin ja 22 dollarin annoksen rapua. Hän joi neljä 9 dollarin lasillista viiniä. Otin pihvin ja muutaman drinkin itsekin. Siinä vaiheessa, kun pääruokamme saapuivat, olin aika lailla luovuttanut. Hän jutteli enemmän tarjoilijalle.

Kun olimme lopettelemassa, menin vessaan. Kun olin siellä, keksin sen. Lähdin vessasta, suuntasin ovelle, menin autooni ja ajoin kotiin. Nyt olen täällä. Hän lähetti minulle muutaman viestin, kutsui minua 'kusipääksi' noin kaksitoista kertaa."

Teko jakoi mielipiteet

Miehen ratkaisu on herättänyt suuria tunteita ja jakoi muiden Imgur-käyttäjien mielipiteet. Julkaisua on kommentoitu jo liki 2 000 kertaa. Monen mielestä miehen päätös jättää nainen yksin maksamaan lasku oli oikeutettu, mutta useiden kommentoijien mielestä hänen olisi pitänyt maksaa edes oma osuutensa.

"Päihitit pelaajan omassa pelissään", kehui Imgur-käyttäjä SamTak.

"Käsittelit tuon kuin mestari", totesi myös käyttäjä LegionHeart42.

"Todellakin peukkua ylös. Verryttelyhousut ensimmäisille treffeille???? Hitto", ihmetteli sugerbug.

"Sinun olisi pitänyt maksaa edes oma osuutesi", totesi käyttäjä drago55577.

"Minun mielestäni ammattilaisen peliliike olisi ollut heittää raha omasta osuudestasi pöydälle, mutta kuulostaa siltä, ettei tämä ollut hänen (naisen) eka kertansa", pohti käyttäjä VoodooQueen.

"Ei, mies, sinä söit siellä, sinun olisi pitänyt maksaa ruoastasi! Jos et halunnut kohdata häntä, olisit voinut vetää tarjoilijan sivuun ja selittää", tylytti FeversAndMirrors.

"Tyylikäs teko olisi ollut maksaa oma osuus erikseen ja antaa tarjoilijalle tippiä. Tätä tapahtuu minulle ainakin kerran vuodessa", kertoi kokemuksen syvällä rintaäänellä käyttäjä jtt3.

Ja ei muillakaan ole mennyt Tinderissä kovin vahvasti. Surullisen tarinansa jakoi lohdutukseksi Imgur-käyttäjä JamesWesson:

"Sain kerran supertykkäyksen. Hän kertoi minulle, että se oli vahinko ja poisti minut (matcheistaan)."

Lähteet: Someecards,  Imgur

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja