Miehelle neljä arpavoittoa viidessä kuukaudessa – satumainen tuuri puhuttaa: "Onko hän naimisissa? Kysyn kaverin puolesta"

Kalifornialainen Antulio Mazariegos on nyt miljonääri. Amerikkalaismies voitti arvasta huikeat neljä kertaa lyhyen ajan sisällä.

Yllä oleva video esittelee, miltä  näyttää lottovoittajien kabinetissa, jossa juhlitaan miljoonavoittoja!

Kalifornialaista Antulio Mazariegosia voi todellakin sanoa onnekkaaksi. Mazariegos on voittanut arvasta rahaa jo neljästi viiden kuukauden sisällä, kertoo Daily Mail.

Voitti aluksi "vain" miljoonan

Ensimmäinen voitto osui kohdalle marraskuussa 2017. Mazariegos osti arvan ja voitti miljoonan. Pelaamista mies ei kuitenkaan lopettanut.

Mazariegos osti viimeisimmän voittoarpansa kaupasta, jossa arpoja oli jäljellä enää kolme. Mies päätti ostaa ne kaikki. Yksi arvoista tuottikin yllättäen viiden miljoonan dollarin voiton.

Mazariegos tarkistutti kaksi muuta arpaa, joista toinen voitti tonnin, toinen 600 dollaria.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Mazariegos kertoo yksinkertaisesti nauttivansa pelaamisesta eikä tiedä, miksi hänellä on käynyt näin satumainen tuuri.

"On ilmiselvää, että tämä mies on keksinyt aikamatkailun"

Mazariegos on saanut tuuristaan runsaasti onnitteluja Facebookissa. Moni on myös huolissaan siitä, miksi Mazariegos haluaisi kertoa maailmalle voitoistaan, koska nyt ihmiset voivat yrittää hyötyä hänestä. Osa on myös vitsaillut hänen kustannuksellaan.

– Onko hän naimisissa? Kysyn kaverin puolesta, eräs käyttäjä kommentoi Daily Mailin mukaan.

– Omg, löysin kauan kadoksissa olleen isäni! Iskä, olen täällä, Joe Callo vitsailee KTLA-uutissivusta Facebook-julkaisussa.

– Anteeksi nyt vain, mutta on ilmiselvää, että tämä mies on keksinyt aikamatkailun ja käyttää sitä omaksi hyödykseen, Tony Agapiou heittää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja