Microsoft päivitti Macin Office-sovellukset – mukaan tumma tila

Microsoft on päivittänyt Office-sovelluksensa Mac-tietokoneilla. Uusi versio tuo mukanaan useita uusia ominaisuuksia, joista yksi on tumma tila. Uudistuksista kerrotaan Microsoftin tukisivuilla.

Apple esitteli macOS Mojave -versiossa tumman tilan ja nyt Microsoft tuo tumman tilan Office-ohjelmiinsa, joita ovat Word, PowerPoint, Excel ja Outlook. Tumma tila on saatavilla vain macOS Mojave -käyttöjärjestelmäversiolla, kun taas muut uudet ominaisuudet tulevat myös vanhemmille macOS-versioille.

PowerPointiin Microsoft tuo päivitetyn kielioppitarkistuksen, joka korjaa käyttäjän tekemiä sana- tai kielioppivirheitä. Jatkossa PowerPoint-esitykseen voi lisätä kuvia suoraan iPhonelta Apple Continuity Cameran avulla.

Wordiin Microsoft tuo upotetut fontit, jotka takaavat, että teksti näyttää varmasti samalta kaikilla tietokoneilla ja muilla laitteilla.

Outlookin sähköposti- ja kalenteriosiot saavat useita uudistuksia. Nyt käyttäjä voi estää esimerkiksi kokouskutsun edelleenlähettämisen, jotta kokoukseen voi osallistua vain käyttäjän kutsumat henkilöt. Kalenterin voi jatkossa jakaa esimerkiksi perheenjäsenille tai kollegoille, ja kalenteriin voi lisätä kolmen eri aikavyöhykkeen kellot.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja