Mick Schumacherilta hurjaa puhetta, kun Lewis Hamilton on ryöstämässä ennätykset Schumacherin perheeltä

Formulalupaus Mick Schumacher kertoo saavansa motivaatiota siitä, että Lewis Hamilton on yltämässä Mickin isän Michael Schumacherin rikkomattomina pidettyihin F1-ennätyksiin. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Venäjän GP suorana 25.-27.9.
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

C Moren suoratoistopalvelu vapaasti katseltavissa 25.-27.9.

Hamiltonilla on mahdollisuus yltää Michael Schumacherin F1-voittoennätykseen, 91 GP-ykkössijaa, Venäjän osakilpailussa Sotshissa viikonloppuna.

Myös Mick Schumacher kilpailee Sotshissa. Hän on F2-sarjan kärjessä ennen kahden kisan viikonloppua.  

– Isälläni oli aina tapana sanoa, että "ennätykset on tehty rikottaviksi". Se on jokaisen tavoite moottoriurheilussa. Lewisilla on ollut (Mercedeksellä) upea, pitkäkestoinen ja positiivinen jakso, 21-vuotias Schumacher totesi Hamiltonin ennätyssaumasta. 

– Se tekee hyvää lajille. Seuraava tavoite minulle olisi sitten varmaankin näiden (Lewisin) ennätysten rikkominen, jos pääsen F1-sarjaan, Mick Schumacher lisäsi. 

Hamilton on hyvää vauhtia sivuamassa myös Michael Schumacherin seitsemän MM-tittelin ennätystä. Hän johtaa MM-sarjaa 55 pisteen erolla tallitoveriinsa Valtteri Bottakseen

Hamilton ei osaa sanoa, kuinka hän reagoi, jos hän yltää voittoennätykseen sunnuntaina. 

– En tiedä miltä minusta tuntuu, mitä se minulle merkitsee vai merkitseekö se mitään. Maailmassa on tällä hetkellä isompiakin asioita, tasa-arvokysymyksiin kovasti kantaa viime aikoina ottanut brittitähti kommentoi. 

Sebastian Vettel, Schumacherin saksalainen maanmies ja 53 F1-kisan voittaja, soisi ennätyksen Hamiltonille, vaikka onkin aina pitänyt Schumacheria esikuvanaan. 

– Michael on edelleen sankarini, mutta toisaalta olisin erittäin iloinen Lewisin puolesta. Hän ansaitsee kaiken menestyksen, mitä hän on saavuttanut viime vuosina ja tulee saavuttamaan tulevaisuudessa.

Juttua korjattu klo 10.42: Hamilton johtaa sarjaa 55 pisteen erolla, ei 65:n. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja