Mick Schumacher siirtyy ensi kaudeksi Formula 2 -sarjaan: "Uskomme, että Mick on tarpeeksi kypsä ja lahjakas pärjätäkseen"

Mick Schumacher ajaa ensi kaudella Formula 2 -sarjaa Prema Racingin tallissa. 19-vuotias kuljettaja voitti Formula 3 -kaudella Euroopan mestaruuden ja oli 14 kertaa podiumilla. 

Seitsenkertaisen maailmanmestari Michael Schumacherin poika voitti F3-kaudella yhteensä kahdeksan kisaa ja siirtyy nyt yhtä luokkaa ylemmäs. Nuori saksalaiskuljettaja on kerännyt ylistystä myös isoilta F1-nimiltä.

Prema Racing tiedotti Schumacherin F2-sopimuksesta tiistaina. Schumacher on ollut Prema Racingin mukana jo vuodesta 2016 asti, mutta ajoi aikaisemmin Formula 3- ja 4-luokissa. Nuori saksalaiskuljettaja pitää siirtymistä ylempään luokkaan oikeana kehitysaskeleena.

– Prema ja Formula 2 ovat loogisia askeleita urheilu-urallani, sillä haluan kehittää teknistä osaamistani ja ajotaitojani yhä pidemmälle. Juuri Premalla F2:ssa ajaminen oli minulle selvää.

Tallipäällikkö Rene Rosin kuvailee Schumacherin kanssa työskentelyä suureksi iloksi.

– Mick on todella lahjakas ja omistautunut kuljettaja. Tämä sarja ei ole helppo ensikertalaisille, koska auto on uusi. Me kuitenkin uskomme, että Mick on tarpeeksi kypsä ja lahjakas pärjätäkseen, tallipäällikkö Rene Rosin sanoi Prema Racingin tiedotteessa.

Schumacher aloittaa F2-testit jo Abu Dhabissa.

Lue myös:

    Uusimmat