Michelle Pfeiffer: Vampyyrit ovat seksikkäitä!

Michelle Pfeiffer tähdittää uutta vampyyrielokuvaa Dark Shadows. Näyttelijä kertoo pitäneensä vampyyreistä ensi silmäyksellä.

Näyttelijä Michelle Pfeiffer, 53, halusi ehdottomasti näytellä uudessa Dark Shadows -elokuvassa, sillä hän pitää vampyyreja seksikkäänä. Tim Burtonin ohjaama elokuva – jossa Johnny Depp – perustuu 1960-luvun samannimiseen goottihenkiseen saippuaoopperaan. Pfeiffer halusi esiintyä verenimijänä elokuvassa jo senkin tähden, että on nuoruudessaan ollut alkuperäisen sarjan fani.

– Siinä oli ensimmäinen muistamani vampyyri ja vampyyrit ovat aina olleet – ja ovat edelleen – jotenkin seksikkäitä. En tiedä miksi. Nuorena tyttönä, kun olin noin kahdeksan, pidin niitä melko pelottavina. Dark Shadows tuntui nuoruudessani vähän pahalta, hiukan tabulta, mystiseltä ja vähän seksikkäältä. Se oli melko rohkea näkyäkseen telkkarista iltapäivisin, Pfeiffer muistelee.

Pfeiffer ei ole työskennellyt Burtonin kanssa sen jälkeen, kun näytteli Kissanaista Batman – Paluu -elokuvassa 20 vuotta sitten. Tähti oli niin innoissaan elokuvasta, että teki jotain tavoistaan poikkeavaa ja soitti Burtonille kysyäkseen, voisiko päästä mukaan.

– Muistan elämäni varrelta ehkä kaksi tai kolme kertaa, kun olen soittanut ohjaajalle. Se tuntui epämukavalta, enkä todennäköisesti olisi tehnyt sitä, ellei kyseessä olisi ollut hän (Burton). Hän oli hyvin mukava, sama Tim. Tunnen aina oloni rennoksi hänen seurassaan, sillä meillä on samankaltaiset taustat, kasvoimme samoissa maisemissa ja selvästi katsoimme samoja televisio-ohjelmia, Pfeiffer kertoo Empire-lehdelle.

Dark Shadows -elokuvan Suomen ensi-ilta on 11. toukokuuta.

Lue myös:


AVA

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja