Michael Schumacherin perhe iloitsee juhlavaa kunnianosoitusta – "Erityisen sopivaa juuri tänä vuonna"

Michael Schumacherin saavutuksia juhlistetaan Goodwoodin Festival of Speed -tapahtumassa heinäkuussa. Kunnianosoitus on otettu ilolla vastaan Schumacherin perhepiirissä. 

Muun muassa Schumacherin entisen F1-kilpakumppanin Damon Hillin uskotaan olevan mukana Goodwoodin legendaarisilla vauhtifestivaaleille, jotka juhlistavat tänä kesänä saksalaislegendan uraa. 

Lasketteluonnettomuudessa erittäin vakavasti vuonna 2013 loukkaantuneen Schumacherin, 50, tiedottaja Sabine Kehm on nyt kommentoinut kunnianosoitusta.

– Olemme iloisia siitä, että Goodwood on päättänyt juhlistaa Michaelin uraa tänä vuonna, kun hän täytti 50 ja hänen ensimmäisestä maailmanmestaruudestaan on 25 vuotta. Tämä on erityisen sopivaa juuri tänä vuonna, sillä festivaalien ennätysten rikkomista käsittelevä teema tiivistää hänen huimat saavutuksensa ennätyksineen, joista isoa osaa ei koskaan rikota, Kehm toteaa. 

– Kiitämme Richmondin herttuaa ja Goodwoodin tiimiä siitä, että Michaelista on tehty niin keskeinen osa tämän vuoden tapahtumaa. 

Schumacher voitti F1-urallaan ennätykselliset 91 osakilpailua ja seitsemän maailmanmestaruutta. 


Lue myös:

    Uusimmat