Michael Schumacherin menestysvuosien pomo jyrähtää Mick-pojasta: "Hänet voidaan helposti pilata"

Entinen Ferrarin tallipäällikkö Jean Todt haluaa F1-sarjan toimijoilta malttia Mick Schumacherin ympärillä pyörivään kohinaan.

Tällä kaudella askeleen päähän kuninkuusluokasta, Formula 2 -sarjan Prema-tiimiin nouseva Mick Schumacher ajaa todennäköisesti ensimmäiset F1-testinsä huhtikuussa Bahrainissa Alfa Romeon autolla.

19-vuotias kuskilupaus teki kausien välissä sopimuksen Ferrarin akatemian kanssa, joten italialaistiimi on leipomassa hänestä toden teolla isänsä Michael Schumacherin seuraajaa.

Kansainvälisen autoliiton FIA:n puheenjohtajana nykyisin toimivan Todtin mukaan Mick on suora, rehellinen, lojaali ja hyvä poika, jolle ei pidä lyödä liikaa painetta.

– Tämä maailma ei ole vielä pilannut häntä, mutta hänet voidaan helposti pilata, varoittaa Todt GP Todayn mukaan.

– Olen erittäin onnellinen Mickin puolesta. Olen tuntenut hänet vauvasta asti. Rakastan häntä, hän mahtava persoona, ex-Ferrari-pomo lisää.

Mick oli vain vuoden ikäinen, kun Michael Schumacher ajoi ensimmäisen viidestä Ferrarin maailmanmestaruudestaan vuonna 2000. Siitä poika ja talli kasvoivat käsi kädessä kovaa vauhtia.

Viime kaudella Schumacher teki valtavan harppauksen kohti lajin huippua jyräämällä loppukaudesta voitosta voittoon ja lopulta mestaruuteen asti F3-sarjassa.

– Hän osoittaa olevansa erittäin lahjakas kuski. Kaiken huipuksi hän on todella mukava poika, erittäin nöyrä ja hyvätapainen. Seuraan siis todella tarkkaan äntä, kuten olen aina tehnyt, Todt sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat