Metti Forssell sai kyselyjä kauneuskirurgiaan liittyen – tyylibloggaajalta täpäkkä vastaus

2:10
Tyyli hukassa? Metti Forssell antaa parhaat vinkkinsä oman tyylin löytämiseen

Metti Forssell vastasi seuraajiensa kysymyksiin sosiaalisessa mediasassa. 

Instagramissa leviää nyt haaste, jossa seuraajat saavat esittää totta vai tarua -väittämiä, joihin käyttäjä vastaa. Haasteeseen otti myös bloggaajana tunnettu Metti Forssell

Forssell julkaisi videot Instagram Storiesissa, jossa ne säilyvät 24 tuntia niiden julkaisusta. 

Monia hänen seuraajiaan kiinnostaa väittämät hänen ulkonäköönsä liittye, esimerkiksi pituus. 

– Olen pitkä, 177 cm. Käytän silti korkoa, eikä mua haittaa se, että olen muita päätä pidempi. En luovu koroistani!

Kommentteja hoikkuudesta?

Metti kertoo, että hän saa usein kysymyksiä kauneusleikkauksiin liittyen. Bloggaajalta kysytään jälleen, onko tämä käynyt kirurgin veitsen alla. 

– Näytänkö mä siis jotenkin operoidulta, Metti naureskelee kirjoituksessaan. 

– Kaikki on siis mulla luonnollista/omaa: kulmat, hiukset, rinnat, hampaat, kynnet jne. En ole ottanut myöskään botoxia, täyteaineita tms. En sano, ettenkö koskaan ottaisi, mutta toistaiseksi on pärjätty hyvin näin. Ripsienpidennykseni on ainoa feikkiä.

Metti kertoo vastauksissaan, että saa osaltaan paljon kommentointia hoikkuuteensa liittyen. 

– Mun painoa on kommentoitu aina lapsesta asti ”saat laittaa kunnolla voita leivän päälle” -tyylisesti ja vanhemmallakin iällä ”syötkö ikinä mitään” -tyyliin. Olen aina ollut niin sinut ja tyytyväinen omaan kehooni, että on ihmeellistä ja harmillista, että mun vartalo ja paino näyttää kuitenkin muille ihmisille olevan ongelma. Oon vuosien varrella turtunut tällaiseen kommentointiin ja (kauheaa sanoa) muttei se mua niin haittaa. Tiedän jo, että tulen aina olemaan jonkun mielestä liian laiha, joten miksi vaivata itseään tällaisella negalla. Pääasia on, että olen itse tyytyväinen ja onnellinen tässä kehossa, Metti vastaa. 

Väittämiä

Metti on naimisissa ex-huippujalkapalloilija Mikael Forssellin kanssa. Metti ja Mikael Forssellilla kaksi pientä lasta, 6-vuotias tytär Lilia sekä 4-vuotias poika Lucas. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2014.

Metti kertoo vastauksissaan, että suhteen alkuaikoina häntä pidettiin ”tyhmänä blondina, futarin mimminä”, niin kuin väittämissä lukee. 

–  Totta, mutta ainoastaan suhteemme alkuaikoina. ”Toi Mettihän on mukava ja fiksu” on lause, joka on jäänyt erityisesti mieleeni. Miklu sai tällaista kommentointia (ihan puolitutuiltakin meidän suhteemme alkuaikoina). Ihan kuin mun kuvaus tai fiksuus olisi ollut joku maailmanluokan ihme. 

"En tykkää olla humalassa"

Eräs seuraajista luulee, ettei Metti syö hiilihydraatteja tai karkkia. Väittämä ei ole tosi. Metti kertoo vastauksissaan, että pyrkii syömään mahdollisimman monipuolisesti. Hän on sekasyöjä, mutta suosii 80 prosenttia kasvisruokaa. 

– Syön karkkia, mutta olen yrittänyt vähentää sokeria. Marraskuun olin kokonaan syömättä. Jos tekee mieli joskus makeaa, niin syön mielelläni. 

Vastauksissaan Metti myös kertoo, että pitää tyttöjen illoista ja tykkää käydä tanssimassa, mutta alkoholista hän ei niinkään pidä.

– Tykkään kippistellä fiiliksen mukaan, mutten halua/tykkää olla humalassa, Metti vastaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja