Metti Forssell jakoi reseptinsä onnelliseen parisuhteeseen – "Olemme havainneet päivätreffit erittäin toimivaksi konseptiksi"

2:10
Metti Forssell antaa parhaat vinkkinäs oman tyylin löytämiseen.

Metti ja Mikael Forssell menivät naimisiin vuonna 2014.

Metti Forssell kertoo blogissaan siitä, miten pitää avioliittonsa voimissaan aviomiehensä, jalkapalloilijana tunnetun Mikael Forssellin kanssa. 

Metti kirjoittaa, että he ovat antaneet aina toisilleen paljon aikaa ja huomiota, juuri se on heidän reseptinsä onnelliseen parisuhteeseen. Hän kertoo, että erityisesti lapsiarjessa toisen huomioiminen ja läsnäolon merkitys ovat korostuneet entisestään. 

Pariskunta pyrkii pitämään erityisesti suhdettaan yllä päivätreffeillä, joita he yrittää järjestää viikoittain mahdollisuuksien mukaan. 

– Milloin menemme yhdessä pelaamaan tennistä, milloin lounaalle, milloin pitkälle kävelylle tai jotain muuta. Meillä molemmilla on hieman poikkeukselliset työajat, joiden puitteissa pystymme järjestämään aikaa toisillemme myös päivisin. Olemme havainneet päivätreffit erittäin toimivaksi konseptiksi, sillä päivisin on yleisesti vähemmän porukkaa liikkeellä – tennisvuoro järjestyy helpommin ja ravintoloissa ja kahviloissa on rauhallisempaa. Lapsille ei myöskään tarvitse erikseen järjestää hoitoapua, kun ovat kuitenkin normaalisti arkena päivähoidossa, Metti kirjoittaa. 

Treffeillä pariskunta haluaa käydä, jotta voivat olla toisilleen täysin läsnä. 

– Minulle esimerkiksi on valtavan tärkeää, että pääsen jakamaan ja kertomaan puolisolleni asioita, joita itse koen tärkeiksi jakaa. Minun on vaikea keskittyä tai paneutua syvällisempiin asioihin, mikäli juttelu keskeytyy jatkuvasti, mikä ainakin meillä lapsiperheessä on hyvin yleistä. Ennen lapsia en olisi ehkä osannut arvostaa samalla tavalla toisen jakamatonta huomiota ja läsnäoloa, kuin miten nyt osaan, Metti kirjoittaa blogissaan. 

Metti ja Mikael Forssellilla kaksi pientä lasta: 6-vuotias tytär Lilia sekä 4-vuotias poika Lucas. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2014.

Väitteitä toisesta suhteesta

Metti avautui kesäkuun lopussa sosiaalisessa mediassa julkisuuden varjopuolista.

Metti Forssell aloitti videonsa kertomalla saaneensa muutaman päivän aikana runsaasti pahoittelevia viestejä, joiden syytä hän on kummastellut kovasti.

Videolla Forssell kertoi hänelle selvinneen pahoitteluviestien lähettäjien olleen siinä käsityksessä, että hänen aviomiehellään on suhde toisen naisen kanssa. Metti Forssell kertoi videolla, ettei tämä pidä paikkansa ja kertoi, että pariskunta on aiemminkin joutunut virheellisesti moisten puheiden kohteeksi siksi, että he ovat julkisuudessa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja