Sara Siepiltä intiimejä paljastuksia Instagramissa – myöntää olleensa ihastunut jo pitkään: "Järki haluaisi sanoa muuta"

6:02
Sara Sieppi avautui ulkonäköpaineista suorassa lähetyksessä: "Kyllä jokainen kommentti sattuu"

Missikaunotar Sara Sieppi osallistui Instagramissa kiertävään haasteeseen ja vastasi seuraajiensa esittämiin väitteisiin itsestään. Samalla hän myönsi olleensa ihastunut "erääseen henkilöön" jo pidemmän aikaa.

Parhaillaan Iholla-sarjassa mukana oleva missikaunotar Sara Sieppi osallistui maanantaina Instagramissa levinneeseen suosittuun totta vai tarua -haasteeseen, jossa seuraajat saivat esittää hänelle palvelun Stories-osiossa Sieppiin liittyviä olettamuksiaan ja hän vastasi myöhemmin, ovatko ne totta vai tarua.

Hän kertoo saaneensa seuraajiltaan runsaasti viestejä ja julkaisi ensimmäiset vastauksensa maanantai-iltana. Haasteen yhteydessä Siepiltä tiedusteltiin muun muassa sitä, onko hän tällä hetkellä ihastunut.

– Totta. Olen ollut ihastunut erääseen henkilöön jo pitkään. Järki haluaisi sanoa muuta, mutta sydän on silti toisaalla, hän kirjoittaa vastauksessaan.

– Ihastun todella harvoin, mutta silloin kun ihastun, sydämen kestää hetken poimia se tyyppi sieltä pois.

Sieppi sen sijaan kiisti olettamuksen siitä, että hän deittailisi usein. Hän totesi vastauksessaan painokkaasti vihaavansa deittailua ja tapaavansa uusia ihmisiä vain silloin, jos tietää heidät ennakkoon jotain kautta tai he ovat ystävien tuttuja.

Seuraajat kysyivät Siepiltä myös sitä, tahtooko hän tulevaisuudessa suurperheen.

– Totta. Rakastan lapsia. Olen aikamoinen kodinhengetär ja uskon, että olisin hyvä äippä, jos musta joskus sellainen tulee, hän paljastaa.

Toisessa vastauksessaan hän kuitenkin kiistää tuntevansa vielä vauvakuumetta.

– Tarua. Musta tuntuu, että mulla on pari vartin hommaa hoidettavana ennen kuin se kuume iskee, Sieppi vastasi nauruemojin kera.

Sieppi on saanut selitellä sosiaalisessa mediassa toisinaan myös ylellistä elämäntyyliään yli 200 000 Instagram-seuraajalleen.

Kun Sieppi lomaili noin vuosi sitten Balilla hulppeissa puitteissa kuukauden verran ystävänsä Rosanna Kuljun kanssa, hän sai viestejä, joissa vihjailtiin, että missikaunotar ei olisi itse maksanut matkaansa, vaan kustannukset olisi hoitanut sugardaddy. Hän vastasi matkan jälkeen napakasti ikäviin kommentteihin blogikirjoituksessa.

– Tiedostan, että oon tosi onnekas sen suhteen, että tällainen reissu ylipäätään on edes mahdollinen. Viime vuosi meni tosi kivasti töiden suhteen ja syksyllä jo päätin, että haluaisin viettää tammikuun Balilla. Tein töitä siis sen eteen, että mun ei tarvitsisi miettiä, paljon mulla menee sen kuukauden aikana rahaa, vaan saisin mennä enemmän fiilispohjalta, Sieppi kirjoitti.

Myös Instagram-haasteen yhteydessä häneltä kysyttiin, tahtooko hän rikkaan miehen.

– Tarua. Haluan määrätietoisen miehen, jolla on kunnianhimoa, Sieppi vastasi.

Sieppi myönsi haasteessa toisen kysymyksen yhteydessä nauttivansa luksuselämästä, mutta korosti jälleen sitä, että tahtoo rahoittaa sen itse.

– Rakastan kivoja laukkuja ja hienoja hotelleja, mutta en usko, että rakastaisin sitä samalla tavalla, jos joku tarjoaisi sen mulle. Sen eteen haluan tehdä töitä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja