Metti Forssell paljastaa blogissaan: miljoona-asunto myytiin viikossa – perhe muuttaa ydinkeskustaan

2:10
Metti Forssell antaa parhaat vinkkinsä oman tyylin löytämiseen.

Forssellit toteuttavat haaveensa ja muuttavat ydinkeskustaan.

Entinen jalkapalloilija Mikael Forssell ja hänen bloggaajana tunnettu vaimonsa Metti Forssell muuttavat uuteen kotiin. Metti kirjoitti ilouutisesta tuoreessa blogipostauksessaan.

Metti kertoo Mikaelin olleen jo 20 vuotta asuntosijoittajana ja hän seuraa tarkasti Helsingin asuntomarkkinoita. Ex-jalkapalloilijan haaveena on ollut asua vielä joku päivä Helsingin ydinkeskustassa. 

– Viime vuoden loppupuolella mieheni kiinnitti huomionsa erääseen myyntiin tulleeseen kohteeseen, jota halusi mennä katsomaan. Tämä kohde oli ensimmäinen ja ainoa, mitä olimme koskaan käyneet katsomassa, Metti kirjoittaa. 

Metti ja Mikael olivat pohtineet pitkään sitä, että haluavatko luopua todella Kaivopuiston asunnostaan. He olivat käyneet arkkitehdin kanssa läpi uutta asuntoa, sitä, että saisiko siitä toimivaa heidän perheelleen. 

– Olemme aina Miklun kanssa puhuneet, että jos ikinä ylipäätään päättäisimme luopua tästä nykyisestä ihanasta kodistamme, pitäisi tulevan asunnon täyttää kaikki villeimmätkin unelmat, mitä meillä on kodin suhteen. Pitkän harkinnan (ja monien arkkitehtipalaverien) jälkeen alkoi vähitellen näyttämään siltä, että uudessa kohteessa todella täyttyisi kaikki meille tärkeät kriteerit – myöskin se sijainti, mistä mieheni oli aina haaveillut.

Metti oli ajatellut, että asunnon myynnissä menisi kuukausia, toisin kuitenkin kävi, sillä se myytiin viikossa.

– Nyt kun asunto on todella myyty, asiat konkretisoituvat aivan uudella tavalla. Tähän asti suhtautuminen asiaan on ollut ”sitten jos” ja ”joskus tulevaisuudessa”. Mutta nyt on enää turha jossitella, tämä tapahtuu. Muutto tapahtuu. Olen tästä kaikesta toki hyvin iloinen ja onnellinen, mutta tällä hetkellä tunne on rehellisesti sanottuna haikea. Vedet nousevat silmiini jo pelkästään tätä tekstiä kirjoittaessa ja ajatellessa, että joudumme ihan oikeasti hyvästelemään kotimme.

Parin koti Helsingin Kaivopuistossa oli myynnissä 3 695 000 eurolla. Metti kertoo, että hänen kiinteistövälittäjänä työskentelevä äitinsä on ollut myymässä arvoasuntoa. 

Lue koko postaus täältä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja