Metsuriseksuaalien kantaisä – muistatko vielä hänet?

Metsuriseksuaaleista hekumoidaan tämän ajan trendi-ilmiönä, mutta löytyykö luonnonläheisen tosimiehen esikuva kymmenen vuoden takaisesta suosikkisarjasta?

Metsuriseksuaalit on julistettu monessakin mediassa tämän hetken trendikkäimmäksi miestyypiksi. Kyseessä ovat ulkoilmassa viihtyvät, käsistään kätevät ja miehekkään karskit – mutta huolitellut – partasuut, jotka rakastavat flanellipaitoja ja luontoa. Naiset puolestaan rakastavat näitä nykyajan "tosimiehiä".

Metsuriseksuaali ei kuitenkaan ole ihan uusi ilmiö. Muistatko vielä erään naiset hurmanneen puusepän, joka veisteli itse huonekaluja, viihtyi mökillä ja erottautui maanläheisen miehekkäänä edukseen muista miehistä?

Sinkkuelämää sarjan Aidan on ilmiselvä ensimmäinen metsuriseksuaali! Näyttelijä John Corbettin vuosina 2001 -2002 esittämä Aidan ei onnistunut saamaan päähenkilö Carrieta omakseen, mutta teki lähtemättömän vaikutuksen maailman naisiin. Parta ei vielä tällä metsuriseksuaalien kantaisällä rehota, mutta naamakarvoitus tulikin muotiin vasta myöhemmin – sen sijaan Aidanin tukka on ajankohtaan nähden pidempi ja huolettomampi kuin muilla sarjan miehillä. Puuseppä on jo ammattina kaupunkioloissa niin lähellä metsuria kuin olla ja voi! Aidanin perusolemus on juurikin metsuriseksuaalin lähtökohta.

Lue myös:

    Uusimmat