Metallireunuksinen uutuus-Lumia vuotokuvissa

Tiheään tahtiin heruneiden huhujen mukaan Microsoft työstää Honjo-koodinimellä varustettua Lumia-puhelinta. Todennäköisesti varsinainen mallinimi on Lumia 850, vaikka myös Lumia 650 XL on joidenkin raporttien mukaan vaihtoehto. Tuleva Windows-älypuhelin vaikuttaa nyt paljastuneen aidoissa valokuvissa.

Tulevasta Lumia 850 -puhelimesta on nähty jo lukuisia tietokonemallinnoksia, joiden avulla laitteen muotoilu on suhteellisen hyvin tiedossa. Laitteen takakuori kameroineen muistuttaa Nexus 5X:ää ja reunukset ovat tulevan Lumia 650:n tapaan metalliset.

Uusissa Nowhereelse.fr:n jakamissa kuvissa oletettu Lumia 850 esiintyy kuitenkin elävänä. Materiaali tukee aiemmin nähtyjä kuvia ja siinä näyttäytyy myös huhuttu kultainen metallireunus. USB-portti on kuvissa erikoisesti laitteen yläpäädyssä, mutta tämä voidaan laittaa prototyyppiasteen piikkiin.

Lumia 850:n teknisiksi tiedoiksi on aiemmin odotettu 5,7-tuumaista 1920 x 1080 pikselin näyttöä, Qualcommin Snapdragon 617 -järjestelmäpiiriä sekä tietysti Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmää. Uuden vuodon perusteella laitteen näyttö saattaa kuitenkin olla 5,4-tuumainen.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja