Mestis-avaukseen käynnissä huima kansanvaellus – metro täyttyi äänekkäistä Jokerit-kannattajista

Jokerit-huuma yltyy – kannattajat vaeltavat sankoin joukoin Mestis-avaukseen 1:37
Jokerit-huuma yltyy – kannattajat vaeltavat sankoin joukoin Mestis-avaukseen.

Jokerit-kannattajien kauan odottama hetki koittaa torstai-iltana, kun helsinkiläisseura pelaa ensimmäisen sarjaottelunsa Suomen sarjoissa yli yhdeksään vuoteen. Jokerit kohtaa Kiekko-Espoon Mestis-kauden avausottelussa loppuunmyydyssä Espoon Metro-areenassa.

Pääkuvan paikalla olevalta videolta voit katsoa, miten intohimoiset Jokerit-kannattajat matkasivat sankoin joukoin kohti Espoon Metro-areenaa. 

Mestis-kausi käynnistyy torstaina näyttävästi, kun viime kauden mestari Kiekko-Espoo ja Jokerit kohtaavat loppuunmyydyssä ottelussa Espossa. Kyseessä on Jokereiden ensimmäinen kilpailullinen ottelu Suomen sarjoissa sen jälkeen, kun seura siirtyi pelaamaan KHL:ään kaudella 2014–2015.

Jokereiden paluu on saanut seuran kannattajat liikkeelle huimalla tavalla. Jo harjoitusottelut herättivät poikkeuksellisen suurta kiinnostusta, ja Mestis-kauden avauksesta on odotettavissa melkoinen hulabaloo Espoon Metro-areenalla. Espoota kohti matkannut metro täyttyi pari tuntia ennen kello 18.30 alkavaa ottelua Jokereiden värejä kantavista ihmisistä, kun kannattajat aloittivat matkansa kohti historiallista Mestis-avausta.

Kiekko-Espoon ja Jokerien välinen kohtaaminen C Moressa ja MTV Subilla kello 18.25 alkaen. Studio-osuus käynnistyy jo kello 18.00, ja se esitetään suorana myös MTV Uutiset Livessä.

 

Lue myös:

    Uusimmat