"Yksi kaikkien aikojen nöyryytyksistä" Video: Bayern tuhosi Barcelonan puolessa tunnissa ja mätti yhteensä kahdeksan maalia!

Ennakkosuosikkina Mestarien liigan puolivälierään Barcelonaa vastaan lähtenyt Bayern otti vastustajastaan ylivoimaisen otteen nopeasti. Ottelu päättyi murskaavasti 8–2.

C Moren selostaja Tuomas Virkkunen kiteytti ottelun osuvasti runsaan puolen tunnin pelin jälkeen.

– Alkaa muistuttaa jo Saksan ja Brasilian välistä MM-välierää vuodelta 2014, Virkkunen vertasi.

Saksa murskasi Brasilian Belo Horizontessa lukemin 7–1 ylivoimaisella näytöksellä.

Lissabonissa Bayeryn johti ottelua puolen tunnin jälkeen toki "vain" 4–1, mutta henkinen ja ennen kaikkea fyysinen yliote vastustajasta oli kieltämättä samantapainen kuin Die Mannschaftilla kuusi vuotta sitten.

Bayern painosti, prässäsi ja riisti palloa sellaisella intensiteetillä, että se vaikutti vireystilaltaan täysin erilaiselta joukkueelta kuin verkkaisesti liikkunut ja laiskasti palloa kierrättänyt Barcelona.

Maalijuhlat käynnisti Thomas Müller vain neljän minuutin pelin jälkeen Robert Lewandowskin tarjoilusta.

Bayernin David Alaban oma maali tasoitti puntit hetkeksi.

22. minuutilla alkoi Barcelonan sysimusta kymmenminuuttinen, kun Ivan Perisic, Serge Gnabry ja Müller takoivat peräjälkeen kolme osumaa.

Seuran sisäisistä valtataisteluista läpi kauden kärsinyt Barcelona vaikutti avauspuoliskon perusteella täysin halvaantuneelta joukkueelta.

Toisella puoliajalla lukemat olivat täsmälleen samat kuin ensimmäisella puolikkaalla. Bayern vei myös jälkimmäisen 45-minuuttisen 4–1 ja voitti ottelun lopulta murskaavasti 8–2.

– Yksi kaikkien aikojen nöyryytyksistä, Virkkunen kiteytti ottelun lopussa.

Bayernilta toisella jaksolla osuivat Joshua Kimmich, Robert Lewandowski ja Philippe Coutinho kahdesti. Barcelonan kavennuksesta vastasi Luis Suárez.

Mestarien liigan välierässä Bayern München kohtaa voittajan ottelusta Lyon–Manchester City, joka pelataan lauantaina kello 22 alkaen.

Toisen välierän joukkueet ovat Paris Saint-Germain ja RB Leipzig.