Mestarien liiga alkaa – näin näet kaikki ottelut suorana

Jalkapallon Mestarien liigan lohkovaihe alkaa tiistaina ja keskiviikkona täysillä kierroksilla. Kaikki ottelut näkee suorana C Morella.

Pääkuvan videolla C Moren selostajan Tuomas Virkkusen ennakointia alkavasta Mestarien liiga -kaudesta. 

Mestarien liigassa, Eurooppa-liigassa sekä Espanjan La Ligassa pallo on seuraavien kolmen vuoden ajan C Morella, jonka suoratoistopalvelu cmore.fi välittää joka ikisen ottelun suorana lähetyksenä.

Otteluajat

Mestarien liigaa pelataan tuttuun tapaan tiistaisin ja keskiviikkoisin, mutta vakituisia alkamisaikoja on nyt kaksi. Lohkovaiheessa pelataan kaksi ottelua kello 19.55 ja kuusi ottelua kello 22.00. Torstai on Eurooppa-liigailta. Lohkovaiheessa pelataan kello 19.55 alkaen 12 ottelua ja kello 22.00 alkaen toiset 12 ottelua.

C Moren suoratoistopalvelu

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

C Moren suoratoistopalvelussa esitetään kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ottelut suorana. Mestarien liigan peli-iltojen uutuus on Panorama-lähetys. Kello 21.55 alkava lähetys seuraa reaaliajassa kuuden yhtä aikaa pelattavan ottelun huippuhetkiä ja siirtyy aina sinne missä tapahtuu. Lähetystä juontaa Toni Immonen yhdessä C Moren futistiimin asiantuntijan kanssa. Lähetystä voi seurata vaikkapa mobiililaitteelta samaan aikaan kun katsoo pääottelua isolta ruudulta – tai katsoja voi keskittyä seikkailemaan läpi illan ympäri Eurooppaa tämän lähetyksen parissa.

C Moren tv-kanavat

C Moren tv-kanavat (C More Sport 1 ja C More Sport 2) esittävät tiistaista torstaihin kaksi ottelua sekä aikaisemmasta että myöhemmästä ikkunasta, eli neljä ottelua illassa.

Studiolähetykset

C More Sport 1:n futisilta käynnistyy studiolähetyksellä kello 19.30 ja pitää sisällään kaksi huippuottelua. Lähetys päättyy vasta kello 00.30, kun kaikki illan tapahtumat on käyty läpi. Studiolähetys on nähtävissä C More Sport 1 -kanavan lisäksi tietenkin myös C Moren suoratoistopalvelussa. Puhetta johtaa Ile Uusivuori, asiantuntijakaartiin kuuluvat Petri Pasanen, Mikael Forssell, Mika Väyrynen ja Antti Niemi. Nelikon lisäksi tiimiin liittyy pitkän kansainvälisen pelaajauran etenkin Saksassa tehnyt Pekka Lagerblom, joka on mukana Panorama-lähetyksissä.

Selostukset

Kaikki Mestarien liigan ottelut selostetaan suomeksi. Selostajakahdeksikkoon kuuluvat Niki Juusela, Tuomas Virkkunen, Antero Mertaranta, Tero Karhu, Julius Sorjonen, Teppo Laaksonen, Kim Kallström ja Lauri Kottonen. Eurooppa-iltojen otteluista neljä selostetaan suomeksi – kaksi kello 19.55 ja kaksi kello 22.00. Muita Eurooppa-liigan otteluita on tarjolla peli-iltoina peräti 20 – niissä ei ole selostusta, vaan vain stadionin äänet.

Mestarien liigan tämän viikon suorat jalkapallolähetykset:

Tiistai 18.9.

19.30 Jalkapallostudio I C More Sport 1, cmore.fi
19.40 Barcelona-PSV Eindhoven I C More Sport 2, cmore.fi
19.50 Inter-Tottenham I C More Sport 1, cmore.fi
21.50 Liverpool-PSG I C More Sport 1, cmore.fi
21.50 AS Monaco-Atletico Madrid I C More Sport 2, cmore.fi
21.45 Club Brugge-Dortmund I cmore.fi
21.45 Crvena Zvezda-Napoli I cmore.fi
21.45 Galatasaray-Lokomotiv Moskova I cmore.fi
21.45 Schalke-Porto I cmore.fi
21.55 Panorama-lähetys I cmore.fi

Keskiviikko 19.9.

19.30 Jalkapallostudio I C More Sport 1, cmore.fi
19.40 Shakhtar Donetsk-Hoffenheim I C More Sport 2, cmore.fi
19.50 Ajax-AEK Ateena I C More Sport 1, cmore.fi
21.50 Real Madrid-AS Roma I C More Sport 1, cmore.fi
21.50 Valencia-Juventus I C More Sport 2, cmore.fi
21.45 Benfica – Bayern München I cmore.fi
21.45 Manchester City – Lyon I cmore.fi
21.45 Viktoria Plzen – CSKA Moskova I cmore.fi
21.45 Young Boys – Manchester United I cmore.fi
21.55 Panorama-lähetys I cmore.fi

Lue myös:

    Uusimmat