"Merkki siitä, että tarvitset pariterapiaa" – vastaukset seksikysymyksiin, joita moni nainen pohtii mielessään

2:27
Videolla pohditaan seksin yleisintä ongelmaa.

Lue vastaukset monia askarruttaviin seksikysymyksiin.

Yllä olevalla videolla pohditaan seksin yleisintä ongelmaa.

Parisuhde- ja seksiasiantuntija Kate Taylor vastasi The Sun -sivustolla kysymyksiin, joita naiset pohtivat, mutta joita he eivät kenties kehtaa ääneen kysyä.

Onko paha, että ajattelen joskus jotain muuta kuin kumppaniani seksin aikana?

Vastaus:

– Se, että mieli vaeltelee, on yleensä harmitonta hupia. Mutta jos aivosi palaavat jatkuvasti johonkin samaan henkilöön, kysy itseltäsi, miksi. Onko hänellä omianisuuksia, jotka kumppaniltasi puuttuvat? Tarjoaako hän pakoreittiä?

Taylor huomauttaa, että vakaan kumppanin kanssa on helppo kangistua kaavoihin, joten jännitystä voisi hakea toisilla tavoilla – vaikkapa asentoa tai paikkaa vaihtamalla.

– Jos et saa orgasmia toivomatta, että olisit jonkun toisen kanssa, se voi olla merkki siitä, että tarvitset pariterapiaa tai uusia laidunmaita.

Kuinka usein naiset teeskentelevät orgasmin?

Vastaus:

– Durexin kysely viime vuonna paljasti, että kymmenen prosenttia naisista teeskentelee orgasmin ainakin kerran viikossa, Taylor sanoo.

Taylor sanoo, että naiset usein tuntevat paineita saada orgasmi, mikä puolestaan toimii luonnollisesti kiihotusta latistavana tekijänä. Kyse voi olla myös psykologisesta ongelmasta, joten stressiä kannattaa yrittää vähentää.

Lisää naisen orgasmista ja sen teeskentelystä alla olevalla videolla (artikkeli jatkuu videon alla):

8:10

Onko se merkki huonosta parisuhteesta, jos en halua seksiä?

Vastaus: 

– Jos et yleisesti ottaenkaan ole himokas, parisuhteesi on luultavasti kunnossa. Voit olla hieman stressaantunut, väsynyt tai liian tietoinen omasta vartalostasi. Siinä tapauksessa muista, että seksi on luonnollinen stressin lievittäjä, se auttaa nukkumaan ja polttaa noin 150 kilokaloria yhden session aikana, Taylor sanoo. 

Jos kuitenkin himottomuutesi kohdistuu vain omaan kumppaniin, asiantuntija suosittelee selvittämään välejä mahdollisesti hiertävän katkeruuden, jotta halulla on mahdollista palata.

Mitä, jos haluan enemmän seksiä kuin kumppanini?

Vastaus:

Taylorin mukaan erilaiset halut ovat yleinen ongelma.

– Ensinnäkään älä nalkuta saadaksesi seksiä. Kiinnitä sen sijaan huomiota siihen, milloin hän tuntuu olevan sillä tuulella, tai tekee helliä aloitteita sinua kohtaan, sillä joskus ne on helppo ohittaa.

Myös seksivälineen hankkiminen tai yhteisen seksiaikataulun tekeminen voi olla hyvä idea.

– Onnelliset pariskunnat rakastelevat niin usein kuin se vaatii, että molemmat tuntisivat olonsa halutuksi, rakastetuksi ja seksikkääksi. Jos kyseessä on vielä parisuhteen ensipäivät, muista, etteivät ihmisten seksihalut yleensä lisäänny.

Onko outoa fantasioida kummastakin sukupuolesta, vaikka olen hetero?

Vastaus:

– Ehdottomasti ei. Fantasiat antavat mielikuvituksellesi mahdollisuus tutkia seksuaalisuutesi villeimmät puolet. Monet naiset fantasioivat muista naisista. Erään kyselyn mukaan 37 prosenttia naisista teki niin.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja