Meri Turunen kertoo, kuinka rakkaus roihahti Artun kanssa – Love Island -parin suhde alkoi poikkeuksellisesti

Love Island -tähti Meri Turunen kertoo, kuinka rakkaus roihahti Artun kanssa 3:42
Meri Turunen antaa vinkkejä Love Islandiin osallistujille.

Meri Turunen ja Arttu Nyberg ovat pitäneet yhtä jo useamman vuoden.

Love Island -ohjelmasta tuttu Meri Turunen, 28, on yksi Miss Suomi -kilpailun semifinalisteista. Turusella on kokemusta missikisoista vuosien takaa, sillä hän oli mukana Miss Rovaniemi -kilpailussa vuonna 2014 ja kolme vuotta myöhemmin hän voitti Fitnessmalli-kilpailun. 

Turunen oli jo vuosia sitten harjoitellut Miss Suomi -kilpailuun, mutta unelma romuttui vuonna 2020, kun hänellä diagnosoitiin neurologinen sairaus. Viimeiset neljä vuotta ovat menneet sairauden kanssa intensiivisesti. 

– Minulla katosi ensioireina tunto navasta alaspäin, niin kaikki missijutut ja urahaaveet muutenkin pyyhkiytyi tosi nopeasti pois. Ajattelin, että pystynkö enää tekemään töitä, kun minulla diagnosoitiin MS-tauti. Nyt toimivan lääkkeen myötä pystyn ja voin hyvin. Olen tosi kiitollinen, että saan olla mukana, Turunen kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Turunen etsi rakkautta Love Island -ohjelmassa vuonna 2019, mutta rakkaus ei roihahtanut villalla. Pian putoamisensa jälkeen hän sai mielenkiintoisen viestin Arttu Nybergiltä, joka oli puolestaan ollut jo aikaisemmin ohjelmassa mukana. 

– Hän oli laittanut tosi ihania viestejä ja kysynyt tuotannolta, että pääsisikö hän takaisin, kun Meri on tuolla ja olen ihan hänen tyyppinen.

Kuvausten jälkeen Turunen lensi kotiinsa Rovaniemelle, kun taas Arttu Helsinkiin. Yhteydenpito jatkui ja kaksikko päätti varata pian yhteisen matkan Espanjaan näkemättä toisiaan kasvotusten.

– Lähdimme jatkamaan Espanjan-lomaa ja aloimme suoraan seurustelemaan. Kun me lensimme takaisin viikon jälkeen, niin en koskaan lentänyt takaisin Rovaniemelle, vaan jäin Espooseen. Me kävimme jouluna hakemassa minun kaikki tavarani ja vaatteeni Rovaniemeltä, koska minulla oli vain se laukku, millä olin Espanjaan lähtenyt.

Yllä olevalla videolla Turunen antaa vinkkejä Love Islandiin osallistujille.

Lue myös:

    Uusimmat