Mercedes vahvisti: Valtteri Bottakselle ja Lewis Hamiltonille uusi 1000 hevosvoiman jytinämylly

Mercedes on antanut vahvistuksen Kanadan GP:n alla paljon huhuttuun ja spekuloituun päivitysliikkeeseen. Saksalaistalli tuo Montrealin kisaa varten uuden version moottoristaan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 16.55,
2. harjoitukset klo 20.55
La: 3. harjoitukset klo 17.55, aika-ajot klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

Asian vahvisti Mercedeksen F1-tallin PR-pomo Bradley Lord torstain F1-tiedotustilaisuuksien yhteydessä.

Mercedes oli ainut taho, joka ei ollut vielä tuonut päivitystä moottoripuolelle. Aiemmin Renault, Ferrari ja Honda olivat kaikki tuoneet päivitetyt versiot käyttöön.

Mercedes sen sijaan on nojannut tiukasti tasaiseen rytmiin. Tällä kaudella kukin kuski saa käyttää yhteensä kolmea moottoria.

Saksalaistalli on säästynyt teknisiltä murheilta, toisin kuin muun muassa sen pahin kilpakumppani Ferrari.

Motorsport.com:n italialaiskielisen sivuston mukaan Mercedeksen uusi jytinämylly rikkoisi huiman 1000 hevosvoiman rajan. Mercedes halusi lisää suoravoimaa Montrealiin, joka pohjautuu pitkiin suoriin.

– Aiemmissa kuudessa kisassa olemme olleet erittäin vahvoja mutkissa, mutta olemme hävinneet aikaa suorilla. Kanada on meille iso haaste, koska rataprofiili saattaa suosia meidän vastustajiamme, Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff sanoi, viitaten Montrealin radan useisiin pitkiin suoriin ja mutkien vähyyteen. 

Mercedeksen uusi moottori tulee käyttöön niin saksalaistallin omille kuskeille Valtteri Bottakselle ja Lewis Hamiltonille kuin myös asiakastalleille Willimaislle ja Racingin Pointille.

Lue myös:

    Uusimmat