Menetyksen kokenut Ensitreffit-tähti raivoissaan: Älä sano näitä keskenmenon kokeneelle

Amerikan Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa mukana olleet Doug Hehner ja Jamie Otis saivat keskenmenon heinäkuussa.

Kaksi vuotta naimisissa ollut Ensitreffit alttarilla -pari kertoi heinäkuussa, että heidän onnellinen odotuksensa oli päättynyt keskenmenoon.

Amerikan Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa mukana olleet Doug Hehner ja Jamie Otis olivat ehtineet iloita perheenlisäyksestä jo myös sosiaalisessa mediassa.

Nyt Otis kirjoittaakin blogissaan keskenmenosta ja erityisesti asioista, mitä ei hänen mielestään kannata sanoa henkilölle, joka on juuri menettänyt lapsen.

Otis myöntää, että keskenmeno on hänen elämänsä kivuliaimpia kokemuksia.

Hänen mielestään on todella ajattelematonta sanoa keskenmenon saaneelle henkilölle “Olen pahoillani, mutta saat vielä toisen lapsen” tai ”Sentään tiedät, että tulet raskaaksi.”

– Yksi parhaimpia on myös ”Elämä jatkuu ja sinun pitää mennä eteenpäin”, Otis kuittailee blogissaan.

Hänen mielestään kyseiset kommentit kertovat empatian puutteesta. Otis suositteleekin, ettei lapsensa menettäneelle kannata sanoa mitään, jos ei ole varma, mitä sanoa.

Rankkaa kokemustaan läpi käyvän Otisin mielestä on myös loukkaavaa, jos joku pahoittelee tilannetta sanomalla ymmärtävänsä, mitä toinen käy läpi.

Hän ei myöskään kestä negatiivisia kommentteja aiheeseen liittyen blogissaan.

– Keskenmeno on aivan tarpeeksi vaikeaa ilmankin niitä. Miettikää ennen kuin sanotte ja kirjoitatte mielipiteitänne. Negatiiviset kommentit kannattaa pitää itsellään, Otis toivoo.

Suomen ENSITREFFIT ALTTARILLA -sarjan kolmas kausi nähdään AVAlla 6.9. alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat