Melania Trumpin poikkeuksellinen elekieli sai aikaan salaliittoteorioiden tulvan – asiantuntija arvioi: "Yhdistelmä voi joskus muuttaa jonkun ulkonäön täysin"

0:16
Melania Trump ei peitellyt hyyvätää ilmettään, kun lavalle saapui Ivanka Trump.

Melania Trump hämmensi hiljattain poikkeuksellisen leveällä hymyilyllään.

Yhdysvaltojen ensimmäinen nainen Melania Trump hämmensi vastikään esiintyessään aviomiehensä presidentti Donald Trumpin poikkeuksellisen leveä hymy kasvoillaan. Melania Trumpin virnistys sai aikaan uuden salaliittoteorioiden vyöryn, kun somessa kohistiin siitä, ettei presidentti Trumpin rinnalla esiintynyt hymyilevä nainen voinut olla mitenkään Melania Trump, joka tunnetusti edustaa yleensä hillitympänä, toisinaan jopa tympääntynyt ilme kasvoillaan.

Kuvaa on analysoitu erittäin tarkkaan, sillä joidenkin arvioiden mukaan hymykuvassa myös Melania Trumpin kasvonpiirteet näyttävät aivan erilaisilta kuin aiemmin. Sosiaalisessa mediassa on pyörinyt jo vuosien aikana huhu siitä, että Melania Trump käyttää edustustilaisuuksissa "vale-Melaniaa" sen sijaan, että hän itse olisi paikalla. 

Asiantuntijat ovat kuitenkin eri mieltä. Estetiikan ammattilainen Hussain Cheema kertoo, että hymy voi muuttaa ihmisen kasvoja erittäin dramaattisesti, varsinkin, jos henkilön ilmeiden on totuttu olevan hillitympiä. 

– Mikä tahansa kasvojen ilme edellyttää kasvojemme lihasten käyttöä. Kun hymyilemme, lihakset supistuvat kasvojen alaosassa esittelemään virnistystämme. Näin tehdessään päällekkäist rasvatyynyt poskiemme yllä nousevat ja painavat silmiämme, jolloin ne näyttävät pienemmiltä.

Hymyilyn aikana ihopoimut näkyvät myös kasvoilla selkeämmin. 

– Tiivistettynä, liikkumisen sekä ihopoimujen yhdistelmä voi joskus muuttaa jonkun ulkonäön täysin, jolloin joidenkin ihmisten kuvaillaan olevan tunnistamattomia verrattuina kuviin heistä, kun heillä ei ole varsinaista ilmettä kasvoillaan, Cheema arvioi.  

Esimerkeiksi Cheema on nostanut muun muassa Victoria Beckhamin, joka niin ikään tunnetaan hyvin hillitystä olemuksestaan. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja