Onko tässä vale-Melania? Salaliittoteoriat Yhdysvaltojen ensimmäisestä naisesta kiertävät jälleen villinä erikoisen kuvan myötä

0:16
Melania Trumpin ilme muuttui hyytäväksi, kun lavalle saapui Ivanka Trump.

Melania Trumpin harvinaisen iloinen ilme sai aikaan salaliittoteorioiden tulvan.

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin vaimo Melania Trump on jatkuvasti erilaisten spekulaatioiden sekä salaliittoteorioiden kohteena, joista uusin nosti päätään aivan hiljattain. Twitterissä kuhisee nimittäin tällä hetkellä kummalliseksi koetusta kuvasta, jossa Melania Trump vaikuttaa olevan jotain muuta, kuin oma itsensä. 

Jo vuosien ajan sosiaalisessa mediassa on kuhistu salaliittoteoriasta, jonka mukaan Melania Trumpilla on käytössään "stunt-Melania", joka edustaa hänen puolestaan julkisissa tapahtumissa. Keskustelu asiasta käy kiivaana aina, kun ensimmäisen naisen käytös muuttuu vähänkään. 

Viimeisimpänä spekulaatiota on herättänyt Melania ja Donald Trumpista otettu kuva, kun presidenttipari astui Marine One -helikopterin kyytiin matkallaan viimeiseen presidentinvaaliväittelyyn 22. lokakuuta. Melania Trump edusti suuret, mustat aurinkolasit kasvoillaan, jota koristi myös leveä hymy. Melania Trumpin hymyily on nimenomaisesti saanut aikaan keskustelua siitä, ettei paikalla olisi ollutkaan oikea ensimmäinen nainen. Teoria ei kuitenkaan ole ollut kovinkaan pitävä, sillä vain hetkeä aiemmin otetut kuvat ovat osoittaneet, että paikalla oli ainoa oikea Melania Trump.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– En ole salaliittoteorioiden fani, mutta mikä Melania Trumpin kehokaksosista on kaikista vakuuttavin? eräs Twitterin käyttäjä tiedustelee. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Näyttää oikealta ensimmäiseltä naiselta. Missä oli vale-Melania tuona iltana, toinen kommentoija vertailee julkaisemallaan kuvalla toisesta presidenttiparin edustustilaisuudesta. 

Useiden salaliittoteoreetikoiden mukaan esimerkiksi Melania Trumpin hampaat näyttivät pyöreämmältä kuin yleensä. Toiset kommentoijat ovat taas toppuutelleet keskustelua arvioiden sen olevan naurettava. 

Melania Trump on ollut hiljattain runsaasti otsikoissa entisen ystävättärensä ja neuvonantajansa Stephania Wolkoffin tekemien paljastusten takia. Wolkoff on paljastanut Melania Trumpin kanssa käymiensä, nauhoitettujen keskustelujen sisältöjä. Erään keskustelun aikana esimerkiksi Trump oli ilmaissut närkästyksensä siitä, että popikoni Beyoncé nähtiin Vogue-lehden kannessa vuoden 2018 syyskuussa.

Wolkoff oli Daily Mailin mukaan alkanut nauhoittaa puheluja sen jälkeen, kun hän sai lähtöpassit Valkoisesta talosta. Hän työskenteli aiemmin presidentin virkaanastujaistoimikunnassa.

Wolkoff on julkaissut tämän jälkeen myös paljastuskirjan Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady.

Lähde: Daily Mail

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja