Taas hehkuu ja lämpenee! Megasuosittu JVG yllättää – uutta musiikkia julki perjantaina

JVG tavoittelee helmikuussa juhlittavassa Emma-gaalassa neljää pystiä.

Jare Brandin ja Ville Gallen muodostama JVG julkaisee tulevana perjantaina 16. joulukuuta uutta musiikkia.

– Olemme vähän pidätelleet tietoa siitä, mutta meiltä tulee viiden biisi EP. Siltä ei ole julkaistu vielä yhtään biisiä, Ville Galle kertoo MTV:lle vuoden 2016 Emma-gaalan ehdokkaiden julkistustilaisuudessa.

– Olemme tehneet koko ajan uutta musaa studiossa. Ei aina tarvitse pitää kauheaa haloota asioista. Nyt teimme niin sanotusti "räpimmän" EP:n, jossa ei ole mukana niin melodista kamaa.

JVG on ehdolla Emma-gaalassa vuoden yhtye-, vuoden biisi- (Hehkuu) ja vuoden hiphop -kategorioissa. Lisäksi kaksikko on ehdolla yleisön äänestämässä vuoden yhtye-/artisti-kategoriassa.

– On aina kivaa, kun tulee tällainen juttu loppuvuoteen, kun on jo vähän väsynyt. Kyllähän tällainen piristää päivää, Ville Galle toteaa.

– On ollut melkoinen vuosi. On viihdytetty ihmisiä, tehty kirjaa (Etenee – JVG:n tarina, Siltala, 2016), pari keikkaa Hartwall Arenalla, kierretty kesä festareita, vedetty lastenleirejä. On siis tehty hommia. Kai se on menestyksen suurin salaisuus, kun tekee vaan paljon duunia.

Ensi vuonna JVG jatkaa päättyvän vuoden malliin.

– Musaa ja keikkoja. Nyt näyttää jo siltä, että on tulossa kiva kesä. Se on kuitenkin muusikon juhla-aikaa. Pääsemme muun muassa lämppäämään The Weekndiä, Ville Galle intoilee.

Lue myös:

    Uusimmat