Megan adoptoi lemmikin, jota "kukaan ei halua" – nyt erityiskissalla on yli 100 000 fania: "Se on muuttanut elämäni"

Joukko kissanpentuja kutsuttiin akvaarioon vierailulle – katso hellyttävä video kisujen retkestä 1:19
Joukko kissanpentuja kutsuttiin akvaarioon vierailulle – katso hellyttävä video kisujen retkestä

Megan antoi kodin yksisilmäiselle Cricket-kissalle. Nyt hän haluaisi kannustaa muitakin adoptoimaan lemmikkejä, joita kukaan ei halua.

Kun kasvattaja oli aikeissa lopettaa Cricket-kissan, pelastava enkeli astui esiin. Megan Boehm otti luokseen kissan, jolla oli useita synnynnäisiä vikoja, kertoo Daily Star.

"Rakastuin sillä sekunnilla, kun näin sen"

Cricket syntyi vuonna 2017. Siltä puuttuu toinen silmä, sillä on huulihalkio ja sen leuka on vino. Kasvattaja olikin päättänyt lopettaa kissan; hän uskoi, ettei kukaan ostaisi sitä.

Selaa kuvia nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ennen lopullista päätöstä sairaanhoitajana työskentelevä Megan pääsi tutustumaan kissaan. Se vei hänen sydämensä, ja Megan päätti antaa Cricketille kodin.

– Rakastuin sillä sekunnilla, kun näin sen. Se oli niin pieni ja utelias maailmasta ympärillään. Kun saimme sen, se oli pelkkää luuta ja nahkaa, Megan kuvaa.

"Sillä kestää keskivertokissaa kauemmin syödä ateria"

Megan perheineen hoivasi kissan kuntoon. Se on terve lemmikki, joka tosin syö leukaongelmien vuoksi lähinnä pehmeää ruokaa.

– Kun se syö, ruokaa tapaa pudota sen suusta. Sillä kestää keskivertokissaa kauemmin syödä ateria, mutta se selviää hienosti, Megan kuvaa.

"Kun adoptoit lemmikin eläinsuojasta, pelastat kaksi henkeä"

Megan perusti Cricketin Instagram-sivun jakaakseen tietoa kodittomista eläimistä ja kannustaakseen ihmisiä adoptoimaan eläimiä, joita muut eivät halua. Kolmessa vuodessa kissasta onkin tullut somesuosikki, ja sillä on yli sata tuhatta seuraajaa Instagramissa.

– Kun adoptoit lemmikin eläinsuojasta, pelastat kaksi henkeä: sen eläimen, jonka viet kotiin, sekä sen eläimen, joka ottaa lemmikkisi paikan eläinsuojassa. Jokainen kissa ja koira ansaitsee rakastavan perheen ja kodin.

Megan ja Cricket. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ennen Cricketiä Meganilla ei ollut kokemusta eläimistä, joilla on erityistarpeita. Hän siis joutui oppimaan aiheesta itse.

– Ne, joilla on vain yksi silmä, tai jotka ontuvat tai tarvitsevat vaippaa, niitä ei usein huomioida. Mutta näillä eläimillä on niin paljon tarjottavaa ja rakkautta annettavana, Megan sanoo.

– Nyt Cricket on onnellinen ja terve aikuinen kissa, ja se rakastaa elämää. Se on muuttanut elämäni, ja tiedän, että eläinsuojasta hankittu lemmikki voisi tehdä saman sinulle!

Lue myös:

    Uusimmat