Amanda tajusi karmaisevan asian käynnissä olevasta pesukoneesta – kissa pelastui 12 minuutin höykytyksestä: "Erittäin onnekas"

Joukko kissanpentuja kutsuttiin akvaarioon vierailulle – katso hellyttävä video kisujen retkestä 1:19
Videolla näytetään kissanpentujen vierailu akvaariossa!

Kissa oli käynnissä olevassa pesukoneessa 12 minuuttia. Omistaja kertoo tapahtuneesta australialaiselle Abc News -sivustolle.

2-vuotias burmakissa Oscar joutui hengenvaaralliseen pyöritykseen, kun se päätyi vahingossa pesukoneen sisään ja oli sen sisällä 12 minuutin ajan koneen ollessa päällä. Toinen omistajista oli käynnistänyt koneen huomaamatta Oscaria.

Queenslandissa asuva Amanda Meredith kertoo, hän oli kuullut omituista naukuvaa ääntä sen jälkeen, kun hänen miehensä Angelo oli heittänyt petivaatteet koneeseen ja käynnistänyt sen.

Ensin Amanda oli ajatellut äänen tulevan astiakaapista. Niinpä hän meni laittamaan toisen pyykkisatsin kuivumaan.

Tajusi kissan jääneen jumiin

Kun Amanda tuli takaisin, hän kuuli edelleen naukuvaa ääntä. Silloin hän tajusi, että kissa oli päätynyt pesukoneeseen.

– Se raukka piti tassujaan lasia vasten kieppuesssaan ympäri ja katsoi minuun. Se oli traagista.

Kesti kaksi minuuttia, ennen kuin kone oli valuttanut vedet pois ja sammunut. Vasta sitten luukun sai auki. Oscarilla oli mustelmia ja kolhuja, mutta se selvisi hengissä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ei harvinainen tapaus

Amanda vei kissan eläinlääkäriin ja siellä se sai varmuuden vuoksi lääkityksen. Se oli hoidettavana vuorokauden ennen kuin Amanda sai luvan viedä sen kotiin. Kotona se nukkui kuin tukki seuraavat seitsemän päivää.

Oscaria hoitanut eläinlääkäri Dan Capps kertooo australialaissivustolle, että tällaiset tapaukset eivät ole harvinaisia. Kissan omistajien tulisikin tarkistaa pesukoneen sisältö, ennen kuin pistävät sen käyntiin.

– Se oli erittäin onnekas, mutta vahva kaveri, hän kertoo.

Nyt koko juttu jo naurattaa

Tapahtumahetkellä Amanda oli kauhuissaan, mutta näin kolmen viikon jälkeen hän osaa jo nauraa tapaukselle.

– Oli todella ahdistavaa odottaa kaksi minuuttia, että saisin pesukoneen luukun auki.

Oscar ei näytä kokemuksestaan huolimatta kammoavan pesukoneita. Amandan mukaan se edelleen istuu ja katselee koneessa pyöriviä pyykkejä.

Lue myös:

    Uusimmat