Me Naiset: Heidi Foxell suunnittelee häitään rakkaansa kanssa – Noora-puoliso paljastaa, minkä päätöksen hän teki ennen ensitreffejä

Heidi Foxell ja Noora-puoliso antoivat parisuhdehaastattelun Me Naiset -lehdelle.

Heidi Foxell loukkaantui vakavasti, kun paikallinen mies alkoi ammuskella Hyvinkään keskustassa sijaitsevan liikerakennuksen katolta toukokuussa 2012. Ammuskelussa kuoli kaksi nuorta aikuista. Poliisina työharjoittelussa ollut Foxell selvisi hengissä.

Foxell on kärsinyt tapahtuman jälkeen vakavista terveysongelmista, joista hän on puhunut avoimesti julkisuudessa.

Nyt Foxell on antanut Me Naiset -lehdelle haastattelun, jossa paljastaa suunnittelevansa häitä kumppaninsa Noora Salinin kanssa. Lehden mukaan pari tutustui toisiinsa deittisovelluksen kautta marraskuussa vuonna 2020.

– Ajattelin, ettei kukaan voisi välittää minusta. Miksi kukaan haluaisi pyörätuolissa istuvaa, jos voisi saada kävelevän kumppanin? Foxell kertoo lehdessä.

Foxell halusi olla saman tien avoin ja hän kertoi Salinille ampumisesta, vammautumisesta ja sairastumisistaan. Salin kertoo lehdessä, ettei hän halunnut kuitenkaan googlettaa Foxellia ennen ensitapaamista.

– Halusin tutustua Heidiin ilman ennakkokäsityksiä niin, että hän saisi kertoa itse oman tarinansa.

Rakkaus roihahti pian ja jo alle vuosi ensimmäisen tapaamisen jälkeen pariskunta kihlautui. Lehden mukaan parilla on haaveena häiden lisäksi myös muuttaa isompaan yhteiseen kotiin.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

    Uusimmat