McLaren-pomo tyrmää syvemmät yhteistyökuviot Renault’n kanssa: “Olemme itsenäinen talli”

Formula ykkösissä kilpaileva McLaren-talli ei ole syventämässä yhteistyötään Renault’n kanssa moottoriasiakkuutta pidemmälle, painottaa brittitallin tallipäällikkö Andreas Seidl.

McLaren on pitänyt kauden alkupuoliskolla selvästi parempaa vauhtia kuin moottoritoimittajansa Renault. Ranskalaistallin kuljettaja Daniel Ricciardo vitsaili, että yhteistyö tallien välillä tuottaisi hienon kilpa-auton, mutta perinteikäs brittitalli haluaa kulkea jatkossakin omaa tietään.

– Olen useasti kertonut, että meillä on erinomainen ja avoin kumppanuus. Renault’n edistyminen viime vuoteen verrattuna on yksi menestyksemme tekijöistä, Seidl kertoi grandpx.newsin mukaan.

– Yhteistyömme koskee kuitenkin ainoastaan voimayksikköä. Olemme itsenäinen talli ja haluamme pysyä sellaisena, Seidl alleviivasi.

McLarenin ja Renault'n sopimus kattaa vielä ensi kauden. Seidl muistuttaa, että talli voi sen jälkeen päätyä toiseen voimanlähteeseen.

– Kuten tiedätte, niin sopimuksemme Renault’n kanssa on voimassa kauden 2020. Sen jälkeen muut vaihtoehdot ovat mahdollisia. Juuri nyt olemme tyytyväisiä yhteistyöhömme Renault’n kanssa ja keskitymme siihen täysin, Seidl sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat