Max Verstappenin F1-pomo kuuli hurjan näkemyksen Lewis Hamiltonista – "Mitähän Eddie on juonut?"

6:41
Niki Juusela ja Ossi Oikarinen analysoivat Venäjän GP:n asetelmat perjantain harjoitusten jälkeen.

F1-sarjan entinen tallipäällikkö Eddie Jordan on pyörittänyt kovaa mediasirkusta moottoriurheilun kuninkuusluokassa viime aikoina. Red Bull -tiimipomo Christian Horner tyrmää Jordanin tuoreimman vision, joka liittyi Mercedes-tähti Lewis Hamiltoniin.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Venäjän GP suorana 25.-27.9.
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

C Moren suoratoistopalvelu vapaasti katseltavissa 25.-27.9.

Jordan-tallia F1-sarjassa vuosina 1991-2005 johtanut Eddie Jordan on viime aikoina kommentoinut tiiviisti muun muassa Mercedes-mestaritiimin omistuskuvioita ja sen päällikön Toto Wolffin asemaa.

Hiljattain hän antoi näkemyksensä myös Lewis Hamiltonin tulevaisuudesta. Kuusinkertainen maailmanmestari ei ole vielä tehnyt jatkosopimusta Mercedeksen kanssa, mikä on aiheuttanut spekulaatiota brittitähden jatkosta F1-sarjassa. 

– Olen sitä mieltä, että Lewisin pitäisi mennä Red Bullille eikä Ferrarille, Jordan sanoi hollantilaiselle Ziggo Sport -kanavalle. 

– Se olisi täydellistä, sillä Max Verstappen on tällä hetkellä ilman muuta paras nuori kuljettaja F1-sarjassa. Ja jos Hamilton olisi hänen tallitoverinsa, Verstappen pystyisi lyömään hänet, Jordan perustelee.

Red Bull -pomo Horner sai vastata Jordanin puheisiin Sotshissa. 

– Ihmettelin, että mitähän Eddie on juonut, Horner aloitti kysymykseen Jordanin puheista. 

– Fanien näkökulmasta katsottuna, hän on täysin oikeassa. Mutta en ole kuullut Lewisista lähiaikoina, joten uskon, että hän pysyy siellä missä on nyt.   

– Uskon, että kaikki haluavat nähdä yhteenottoja Verstappenin ja Hamiltonin välillä. Toivottavasti pystymme antamaan Maxille siihen mahdollisuuden jo loppukauden aikana, mutta varsinkin tulevina vuosina, Horner lisäsi. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Samalla Horner alleviivasi sitä, että he ovat hyvin tyytyväisiä Alexander Albonin esityksiin Verstappenin rinnalla. Albon otti uransa ensimmäisen palkintosija Toscanan GP:ssä toissa viikolla

– Olen jo huomannut, että hän kävelee hieman ryhdikkäämmin. Toivon, että hän rakentaa jatkoa tämän itseluottamuksen päälle, Horner summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja