Toto Wolff paljastaa Ferrarin torpanneen hänen valintansa – kova lausunto uudesta F1-pomosta: "Tekee kaikkensa hidastaakseen meitä"

6:41
Niki Juusela ja Ossi Oikarinen analysoivat Venäjän GP:n asetelmat perjantain harjoitusten jälkeen.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff näkee Stefano Domenicalin olevan loistava valinta F1-sarjan johtoon. Samalla hän kuitenkin näkee entisen Ferrari-pomon tekevän kaikkensa hänen tallinsa hidastamiseksi.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Venäjän GP suorana 25.-27.9.
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

C Moren suoratoistopalvelu vapaasti katseltavissa 25.-27.9.

F1-sarja tiedotti perjantaina, että 55-vuotias Domenicali on valittu lajin uudeksi puheenjohtajaksi ja toimitusjohtajaksi. Italialainen työskenteli Ferrarilla vuosina 1991–2014, minkä jälkeen hän on toiminut muun muassa Lamborghinin toimitusjohtajana.

Mercedeksen kuusinkertaisesta mestaripomosta Toto Wolffista leivottiin pitkään F1-sarjan seuraavaa nokkamiestä, mutta itävaltalaisen mukaan hän ei olisi ollut vielä valmis tehtävään. Ja kaiken lisäksi Ferrari torppasi kaikki suunnitelmat nimityksestä.

– Olisin varmaankin ottanut roolin vastaan, jos he olisivat tarjonneet sitä minulla, mutta Ferrari oli eri mieltä, Wolff paljasti perjantaina Sky Sportsin haastattelussa italialaisen Formula Passion -sivuston mukaan.

Hän on kuitenkin täysin Domenicalin valinnan takana.

– Stefano Domenicali tuntee lajin, talouden, politiikan ja on fantastinen valinta formula ykkösiltä, Wolff luettelee.

– Hän tulee johtamaan F1:stä täysin lahjomattomasti. Mutta totta kai hän myös tekee kaikkensa hidastaakseen meitä. Se on osa peliä, Mercedes-pomo kommentoi Auto Motor und Sportin toimittajan Tobi Grünerin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja