Max Verstappen nauraa Mercedeksen lausunnoille: "Heidän autonsa on varmasti aivan kamala"

F1-kausi alkaa viikonloppuna Bahrainissa – nämä ovat ennakkoasetelmat 13:15
Kaikki alkavasta F1-kaudesta! MTV Urheilun Mikko Hyytiä listaa mielenkiintoisimmat muutokset uuden kauden kynnyksellä.

Red Bull -kuski Max Verstappen saa suurta hupia kilpailijatalli Mercedeksen pessimistisistä lausunnoista uuden F1-autonsa kilpailukykyä kohtaan.

Verstappen ajoi kärkiajan perjantain toisissa harjoituksissa Bahrainin F1-avausviikonloppuna. Ferrari näytti olevan tuloslistan perusteella lähimpänä Red Bullin vauhtia.

Sen sijaan Mercedeksellä näytti olevan edelleen ongelmia. Testeissä suorilla ajattaessa esiintynyttä auton pomppimista esiintyi myös perjantain harjoituksissa. George Russell ylsi nelossijalla reilun puolen sekunnin päähän Verstappenin kärkiajasta, mutta Lewis Hamilton oli vielä reilusti perässä kärjen vauhdista.

Verstappenia Mercedeksen suorituskyky ei kuitenkaan tunnu hämäävän. Hollantilainen ryhtyy sarkastiseksi kuultuaan pitkäaikaisen mestaritallin ongelmista.

– Luulen, että he ovat aivan peräpäässä, omien kommenttiensa perusteella. Heidän autonsa on varmasti aivan kamala, kuten aina testeissä vuodesta 2017 lähtien, Verstappen totesi sarkastisesti.

– Ei, se selviää kyllä, mutta he tulevat varmasti olemaan kilpailukykyisiä, Red Bull -kuski jatkoi hiukan vakavoituneena.

Verstappen ei koe omaavansa mitään todistettavaa dramaattisesti päättyneen viime kauden jälkeen.

– Todistin sen ottamalla eniten voittoja, eniten paalupaikkoja ja johdettuani eniten kierroksia. Ihmiset unohtavat sen. He katsovat näköjään vain Abu Dhabia (kauden viimeistä kisa), mutta kaudessa on muitakin kisoja kuin Abu Dhabi, Verstappen viittasi Mercedeksen vahvaan menoon viime kauden päätöskisassa.

Lue myös:

    Uusimmat