Max Verstappen naljaili Charles Leclercille uudesta kaksintaistelusta: ”Taisi vieläkin tehdä kipeää”

Uuden erän Charles Leclercia vastaan ottanut Max Verstappen näkee Ferrari-kuskin taistelleen Isossa-Britanniassa vahvemmin kuin pari viikkoa sitten Itävallassa. Leclerc kokee edellisen kisan tapahtumien avanneen hänen silmänsä.

21-vuotiaat F1-sankarit kävivät jälleen hurjaa taistelua rengas rengasta vasten Silverstonen palkintopallisijoista. Monacolainen Leclerc pääsi lopulta nousemaan kolmossijalle, kun hänen tallikaverinsa Sebastian Vettel pukkasi Verstappenin pihalle kisan loppuvaiheessa.

Sitä ennen Verstappen kävi niin radalla kuin varikkosuorallakin kovaa taistelua Leclercia vastaan. Kaksikko päästettiin varikolta samaan aikaan matkaan, ja uppiniskainen Red Bull -kuski Verstappen onnistui varastamaan etumaisen paikan Ferrarilta.

Verstappenin mukaan Leclerc teki varsin myöhäisiä puolustusliikkeitä, jotka kertoivat tämän muistelleen yhä parin viikon takaista yhteenotto, jossa hollantilainen nousi kohua herättäneellä ohituksella kisan voittoon.

– Itävalta taisi tehdä hänelle vieläkin vähän kipeää, joten hän puolusti erittäin lujaa. Mutta ei se haittaa, olen täysillä mukana siinä, Verstappen napautti RaceFans-sivuston mukaan.

– En tietenkään halunnut ottaa liian suurta riskiä, että vaurioittaisin autoa noissa taisteluissa, koska tiesin meidän olevan aika paljon nopeampia, joten minun piti vain valita hetkeni.

Leclerc myönsi ajatelleensa edellisen kisan tapahtumia.

– Itävalta taisi olla minulle silmiä avaava kokemus sen ymmärtämisessä, että kuinka pitkälle voimme mennä ja mikä on hyväksyttävää. Olen loppujen lopuksi todella tyytyväinen tällaiseen kisaamiseen, Leclerc kommentoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

– Uskon, että jokainen kuski haluaa kisata kovaa ja sitä juuri teimme suurimman osan kisasta. Se oli erittäin, erittäin hauskaa ja koko ajan rajoilla, mutta minusta koko ajan sääntöjen rajoissa ja se oli erittäin nautinnollista autossa, Leclerc myönsi.

Lue myös:

    Uusimmat