Matthew McConaughey meni vihdoin naimisiin

Lukuisten naisten kanssa seurustellut Hollywood-komistus Matthew McConaughey on vihdoin astellut alttarille pitkäaikaisen tyttöystävänsä, lastensa äidin Camila Alvesin kanssa.

Kuuden vuoden seurustelun ja kahden lapsen jälkeen näyttelijä Matthew McConaughey, 42, ja brasilialaismalli Camila Alves, 29, ovat menneet naimisiin. Pari avioitui lauantaina 9. kesäkuuta yksityisessä tilaisuudessa Texasissa.

Alves otti miehensä sukunimen ja näyttelijän edustaja vahvistaa PEOPLE-lehdelle naisen nimen olevan nyt Camila McConaughey.

pari asteli alttarille läheisten ystävien ja perheen läsnä ollessa. Mukana olivat myös parin lapset: pian 4-vuotias Levi-poika ja 2,5-vuotias Vida-tytär. Häät pidettiin salassa jopa osalta vieraista viime hetkiin asti. Hääjuhlapaikka koostui puutarhaan rakennetuista teltoista, joissa häävieraat viettivät aikaa vihkimisen jälkeen.

– Seremonia oli hyvin tunteikas. Siinä oli hetki, kun Matthew nojasi kuiskatakseen jotain Camilan korvaan ja saatoin nähdä kyyneleen valuvan hänen (Camilan) poskelle. Vieraat päästivät suustaan huokauksen yhtaikaa, eräs vieraista kertoi Us Weekly -lehdelle.

– Löysin naisen, jonka kanssa haluan tehdä sen, naisen, jonka kanssa haluan perustaa perheeni, jonka kanssa saan toivottavasti elää elämäni, McConaughey kertoi Esquire-lehdelle viime vuonna.

MTV3/Helmi

Lähde: People.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja