Hulttiopojat asettuvat aloilleen

Hollywoodin tähdet humaltuvat helposti maineesta ja mammonasta – ja varsinkin naisista. Saako näitä häntäheikkejä ja naistennaurattajia kesytettyä?

Kovimmankin pelimiehen ura ottaa näemmä joskus loppuakseen, varsinkin jos kohdalle osuu se oikea.Thefrisky.com listasi tunnetuimpia pelimiehiä, jotka muuttuivat naistenkaatajista kyyhkyläisiksi.

Makunsa kullakin

Chacun à son goût -tatuointi koristaa tämän entisen häntäheikin rintaa. Makunsa kullakin, kuten tatuointikin sanoo, Robbie Williamsin maine on kiirinyt aina yli Atlantin – ja tämä herra saanut maistaa monta erimakuista, -hajuista ja -väristä huulipunaa elämänsä aikana. Mutta nyt Williams on vihdoinkin valmis jättämään taakseen kukasta kukkaan hyppimisen mentyään naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä näyttelijä Ayda Fieldin kanssa. Pari on nähty yhdessä jo sitten vuoden 2006 ja vihdoin sormukset vaihtoivat omistajaa. Vaikka Robbie tunnetaan kyseenalaisista tempauksistaan, olivat parin häät erittäin klassiset. She is the one?

Russel Brand, koomikko, näyttelijä, kirjailija ja kolumnisti – sekä entinen pelimies, saa nyt unohtaa "kalifornialaisten tyttöjen" perään kuikuilun, sillä hän polvistui ja kosi värikästä laulajatar Katy Perryä.

Matthew McConaughey, mies joka deittaili Hollywoodin halki. Mutta saatuaan ensimmäisen lapsensa tyttöystävänsä Camilla Alvesin kanssa, McConaughey päätti laittaa jarrut päälle kurvailuissaan.

Näyttelijä ja ohjaaja Warren Beatty on tullut tunnetuksi siitä, että hän on kellistänyt monia, monia naisia – omien sanojen mukaan näitä leidejä on ollut yli 12000. No, Annette Benning onnistui tekemään tähännaistenkaatajaan näemmä lähtemättömän vaikutuksen tämän yhden yön juttujen ja lyhyiden suhteiden keskellä. Pari meni naimisiin vuonna 1992.

Luku ei ole aivan 12000, mutta Gene Simmons varmasti kaipaa ansiomerkkiä naistensa määrällä. Kielimies ja rokkari Simmons on myöntänyt viettäneensä hekumallisia hetkiä peräti 46000 eri naisen kanssa. Naimisiinmeno ei ole Geneä koskaan innostanut, mutta se ei tarkoita, etteikö tämä herrasmies olisi omistautunut rakkaalleen: hän on elänyt pitkäaikaisen naisystävänsä Shannon Tweedin kanssa yhdessä jo vuosia. Hänellä ja entisellä Playboy-mallilla on kaksi lasta.

Kuuluisuuksien ja lastenhoitajien perässä

Heti kun näyttelijä Colin Farrellista tuli kuuluisuus, hänet linkitettiin liutaan eri tähtösiin, kuten Britney Spearsiin. Mutta kun Farrelin tyttöystävä Alicja Bachleda-Curuś tuli raskaaksi, vaihtoi tämä roolinsa naistennaurattajasta isäksi ja jätti kaiken maailman seksivideot taakseen.

Monacon prinssi Alberton deittaillut julkimoiden kermaa kuten Naomi Campbellia, Kylie Minogueta sekä Lisa Marie Presleytä. Prinssillä on entuudestaan kaksi lasta, mutta kumpikaan heistä ole sopiva kruununperijä, sillä lapsoset syntyivät auvoisan avioliiton ulkopuolella. Kolmas kerta toden sanoo? Nyt prinssi on kihloissa tyttöystävänsä Charlene Wittstockin kanssa ja toivookin saavansa hänen kanssaan perillisen.

Voiko hulttiopoika muuttaa tapojaan – kaksi kertaa peräkkäin? Ei voi vielä tietää, onnistuuko Jude Lawin ja Sienna Millerin juonenkäänteikäs suhde näin toistamiseen, mutta he kaksi taitavat olla ainoita, jotka voivat pelastaa toisensa pelimiesten pelikentältä. Parin vanhat haavat ovat varmasti vielä ruvella – Lawin syrjähypyt perheen lastenhoitajan kanssa, avioton lapsi, suhde naimisissa olevaan mieheen.. Onnistuuko suhde enää uudestaan, voittaako rakkaus sittenkin?

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Wireimage/AOP, Gettyimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja