Matt hermostui vanhempien suunnittelemasta naapurustojuhlasta: "Sitä miettii, pysähtyivätkö nämä vanhemmat koskaan ajattelemaan..."

Matt ei ilahtunut naapurustonsa lapsiperheiden suunnittelemasta juhlasta.

Matt Dunn raivostui naapureidensa pyynnöstä siinä määrin, että päätti julkaista mielipidekirjoituksen. Tekstissään mies suomii "etuoikeutettuja vanhempia", jotka haluavat lapsilleen kaiken.

– Oletteko koskaan etsineet sanaparia "etuoikeutetut vanhemmat" sanakirjasta? Siellä on vain kuva naapureistani, Matt piikittelee australialaisella Honey9-sivuston tekstissään.

Australialaismies sai kotiinsa ilmoituksen naapurustonsa katujuhlista, jotka vanhemmat halusivat järjestää. Luvassa olisi hauskanpitoa, katuliiduilla piirtelyä ja erilaisia aktiviteetteja.

Ilmoituksessa kerrottiin, että naapuruston kadut tullaan rajaamaan juhlien käyttöön, ja alueella asuvan Mattin tulisi pysäköidä autonsa muualle juhlasunnuntaina aikana.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Kuin he eivät olisi koskaan nähneet puistoa, joka on 200 metrin päässä..."

Matt ei pyynnöstä ilahtunut. Hän piti viestiä tylysti muotoiltuna ilmoituksena asiasta, johon hänellä ei ollut sanavaltaa.

– On kuin he eivät olisi koskaan nähneet puistoa, joka on 200 metrin päässä kadultamme. Tiedättehän, se valtaisa, julkinen tila, joka on omistettu sille, että lapsilla olisi leikkialue, jotta heidän etuoikeutettujen vanhempiensa ei tarvitse aidata julkista katua, Matt sanoo.

– Olen kyllästynyt vanhempiin, jotka ajattelevat, että jokaisen täytyy mukautua heidän lapsiinsa vain siksi, että he itse päättivät pullauttaa ulos jälkikasvua eivätkä enää koskaan voi nauttia viikonlopuista, lomista tai vapaudesta.

Mattin mukaan lapset saavat toki leikkiä ulkona, mutta hän ei usko siihen, että muiden elämän tulee hankaloitua tämän vuoksi.

– Sitä miettii, pysähtyivätkö nämä vanhemmat koskaan ajattelemaan, että ehkä joku ei halua joukkoa kovaäänisiä ja likaisia lapsia valtaamaan katua talonsa edessä ja vandalisoimaan katua liiduilla.

Aikoo kostaa omalla ilmoituslapullaan

Matt ihmettelee tekstissään myös, eikö kadun sulkemiseen pidä hakea lupaa kaupungilta. Mies kuitenkin lupaa, ettei vielä narauta naapureitaan kaupungille. Sen sijaan hän suunnittelee omaa lappua, jossa ilmoittaa sulkevansa kadun ítse järjestämänsä bileillan vuoksi.

– Odotamme runsaasti olutta, vähän tupakointia ja miesporukkaa, joilla on mahtava meininki. Tuo vähän olutta mukanasi ja pääsen mukaan, Matt maalailee kirjoitustaan.

– Katsotaan, miten ne reagoivat tähän.

"Poistukaa nurmikoltani". Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Sinä ylireagoit"

Matt on saanut paitsi kannustusta, myös ihmettelevää palautetta "pikkumaisesta asenteestaan".

– Anna heidän pitää iltapäivä viatonta hupia. Sellaista elämä oli ennen kuin meistä kaikista tuli niin kireitä. Maastamme on tulossa hiton tylsä kaikkien sääntöjen ja rajoitteiden takia, Stephen Lead sanoo.

– Viestin kieli on ok, sinä ylireagoit. Ole hyvä yhteisön jäsen, siirrä autosi, tämä ei todellakaan ole mitään, minkä vuoksi kannattaa hermostua, nimimerkki reroy sanoo.

Naapuri haluaa nyt tavata

Myös Mattin naapuriksi esittäytyvä mies ilmaantui kommentoimaan miehen huolia Twitterissä. Hän kertoi juhlien olleen "menestys" ja naapuruston suunnittelevan samanlaisia myöhemmin.

– Tavataan oluella, jotta voin kuunnella huolesi. Pitäisin enemmän iloisesta naapurustosta vihamielisen sijaan, Philiksi esittäytyvä mies sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja