Vieras poika häiritsi "tyttöjen aikaa" – äiti kehotti poistumaan leikkipuistosta: "Elämme maailmassa, jossa pojat saavat kaiken"

1:09

Äiti ihmetteli kysymys-chatissa, miten pienen pojan äiti kehtasi tuoda lapsensa leikkimään "vain tytöille" tarkoitettuun aikaan.

Video: Hauskaa lapsille – näin teet itse leikkilimaa!

Washington Post -lehden live-chatissa kysymyksen esittänyt äiti sai muiden vihat niskaansa. Äiti kysyi juontaja Carolyn Haxilta neuvoa leikkipuistotilanteeseen, kertoo Kidspot-sivusto.

Äiti pyysi "kiltisti" poikaa ja äitiä lähtemään

Äiti tapaa usein tuttuja äitejä ja näiden tyttäriä leikkipuistossa. Tapaamisissa tytöt leikkivät keskenään.

Hiljattain eräs äiti kuitenkin saapui poikansa kanssa puistoon samaan aikaan. Tyttötapaamiseen mennyt äiti pyysi "kiltisti" kaksikkoa lähtemään, koska he halusivat viettää "vain tyttöjen aikaa".

Pojan äiti ei suostunut.

– Hän kieltäytyi ja vaikutti vihaiselta. Jos hän tulee takaisin, onko parempaa tapaa lähestyä häntä? äiti kirjoittaa.

– Se on ollut niin ihanaa aikaa äideille ja tyttärille, ja jos siellä on poika, se luonnollisesti muuttaa tilannetta. Elämme maailmassa, jossa pojat saavat kaiken ja tytöille jää vain murusia, ja haluaisin tämän äidin tajuavan sen, mutta hän tuntuu ajattelevan, että hänen pojallaan on oikeus tupata vain tyttöjen leikkiaikaan. Tiedän, etten voi laillisin keinoin pitää häntä poissa julkisesta puistosta, mutta voisinko vedota hänen parempaan puoleensa?

"Jumalatar meitä kaikkia auttakoon"

Ohjelmaa juontanut Carolyn Hax ei säästellyt sanojaan.

– Voisinko itse vedota sinun parempaan puoleesi? Jumalatar meitä kaikkia auttakoon. Äidin ja hänen poikansa hätisteleminen oli hirvittävää. Ja se, että oikeutat tämän jollakin kosmisella asioiden oikaisemisella? Vau, Hax toteaa.

Hax huomauttaa, että kyseessä oli pieni lapsi, jolla on tunteet. Pois häädetty äiti taas edustaa niitä samoja naisia, joille häätäjä-äidin mukaan jää elämässä "vain murusia".

– Etkö luule, että hänestä olisi ollut mukavaa viettää aikaa muiden äitien kanssa puistossa, kun hän on ulkona lapsensa kanssa? Siis, ei varmaan nyt. Itse välttäisin sinua tämän jälkeen, jos olisin se, jota käskit poistumaan, Hax sanoo.

– Jos aiot pitää yksityisen kokoontumisen, pidä se yksityisalueella. Ja jos aiot syytellä ketään siitä, että he ovat etuoikeutettuja, niin kysy itseltäsi, kuka tässä valtasi julkisen tilan omiin tarkoituksiinsa.

"Etuoikeutusta parhaimmillaan"

Äidin toiminta ei kerää pisteitä myöskään yleisöltä.

– Etuoikeutusta parhaimmillaan! Jos he halusivat aikaa "vain tytöille" (en tiedä, miksi he haluaisivat tällaista, mutta hei, kukin tyylillään) heidän olisi pitänyt järjestää sitä kotona, Anna kommentoi Facebookissa.

– Kuka opettaa tyttärelleen, että "hänelle jää vain murusia"? Miksi kertoa lapselle, että hän on vähempiarvoinen vain sukupuolensa vuoksi, Kelly ihmettelee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja