Matilda Castrenin golfura hurjassa nousussa – kahdeksas LPGA-kiertueen kisassa

Matilda Castren ylsi jaetulle kahdeksannelle sijalle golfin LPGA-kiertueen kilpailussa Yhdysvaltain Georgiassa. Sijoitus on Castrenin selvästi paras LPGA-kiertueella.

Castren pelasi päätöspäivän 67 lyönnillä ja päätyi yhteistulokseen 278, jolla hän alittaa neljän kierroksen mittatuloksen kymmenellä lyönnillä.

Sunnuntaina hän pelasi tasaisesti, sillä kierrokseen kuului viisi birdieä ja 13 par-lukemaa.

Greensborossa golfatun kilpailun voitti Yhdysvaltain Ally McDonald. Hän pelasi päätöspäivän 69 lyönnillä ja päätyi yhteistulokseen 272 (–16).

Castren, 25, on LPGA-kiertueen tulokas, joka on onnistunut koronaviruspandemian värittämällä kilpailukaudella. Castren aloitti kiertueella alkuvuodesta Australiassa, mutta parhaaseen vauhtiinsa hän pääsi koronatauon jälkeen.

Hyvä vire palkittiin muun muassa paikalla arvoturnauksessa LPGA-mestaruuskilpailussa. Viikko sitten Castren voitti Yhdysvalloissa haastajakiertueen kilpailun.