Matilda Castren tienaa lähes 30 000 dollaria – USA:sta napsahti kauden paras sija

Matilda Castren sai kautensa parhaan sijoituksen golfin LPGA Tourilla Ohion Sylvaniassa pelatuissa kisoissa. Suomalainen golfasi jaetulle 12. sijalle.

Neljäs ja viimeinen kierros oli kuitenkin Castrenilta selvästi heikompi suoritus kuin kolme aiempaa, jotka menivät selvästi alle parin.

– Oikeaan suuntaan ollaan menossa pelin kanssa. Siellä oli paljon hyvää. Vaikka nyt harmittaa, sijoitus oli oikein hyvä, Castren kommentoi tiedotteessa.

Castren selvitti neljännen kierroksen 73 lyönnillä eli kahdella yli parin, mikä pudotti hänet jaetulta toiselta sijalta jaetulle 12. sijalle. Kilpailun kokonaistulos jäi 10 lyöntiin alle parin. Kilpailun voittopotista Castren sai hieman yli 28 000 dollaria.

Ohion kisojen voittaja oli Ruotsin Linn Grant, jonka tulos neljältä kierrokselta oli 21 lyöntiä alle parin. Grantin perässä tulivat Yhdysvaltain Allisen Corpuz (-18) ja Lindy Duncan (-15).

Alkaneella viikolla LPGA Tourilla on ohjelmassa Michiganissa pelattava parikilpailu, johon Castren osallistui viime vuonna malesialaisen Kelly Tanin kanssa. Castren ja Tan pelaavat jälleen yhdessä.