Masturboitko koskaan salaa kumppaniltasi? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kumppanin kanssa asuvat naiset, missä/koska masturboitte? Suhteessani seksielämämme on ihanaa, mutta joskus sitä haluaisi vain niin sanotusti kiskaista nopeasti yhdet... Miten olette järjestäneet asian? Vai masturboitteko te edes koskaan 'salaa' kumppanilta?" kysyy nimimerkitön.

Näin naisraati vastasi

"Aina, kun toinen on eri huoneessa."
– 30, parisuhteessa

"Silloin kun puolisoni on töissä. Saatan katso televisiota, lueskella kirjaa tai selata somea, kun saan idean pitää hieman 'omaa aikaa'. Se on yllättävän rentouttavaa ja virkistävää. Ja kyllä, puolisoni ei tiedä siitä mitään..."
– 19, kihloissa

"Yleensä, kun mieheni on töissä, niin masturboin hetken."
– 29, parisuhteessa

"Itse en voi edes salaa masturboida, kyllä mies näkee heti, etten yhtäkkiä olekaan niin 'epäitoivoisesti' häntä haluamassa. Toki oman käden käyttö on myös itselle laimeampi vaihtoehto verrattuna siihen, että pääsee miehen hoideltavaksi. Tulee hetkiä, kun tietää, että nyt voisi vain nopeasti vetää itsensä loppuun, mutta odottaessa seuraava kerta miehen kanssa on sitäkin parempi. Seksi on kuitenkin itselle niin paljon parempaa kaksin kuin yksin."
– 19, parisuhteessa

"En kiihotu käsipelistä itsekseni, tai että ajattelisin että olisipa ihana masturboida yksin omassa rauhassa tai ottaa 'yhdet nopeet' itsekseen. Teen sitä silloin, jos kumppanini ei ole kotona, mutta silloin tahdon pienet lämmittelyt, joten katson pornoa ja masturboin, kun olen erittäin kiihottunut näkemästäni ja kuulemastani. Muuten käsipelit ynnä muut oivat tylsiä yksin."
– 26, avoliitossa

"En masturboi, minulle riittää oma mies. Seksi kahdestaan on paljon parempaa kuin sooloseksi."
– 22, parisuhteessa

"Mieheni jää usein iltaisin löhöämään sohvalle, kun itse menen sänkyyn. Käytän tilaisuutta hyväkseni."
– 46, avoliitossa

"Masturbointi tapahtuu yleensä suihkussa. jos mies on kotona. Jos olen yksin niin koko asunto vapaassa käytössä, kun mies on vaikka koiran kanssa lenkillä tai kauppareissulla."
– 22, avioliitossa

"Melkein joka kerta, kun mies häipyy käymään muualla, otan laatikosta lempileluni. Hän tuskin tietää, mitä yksinäni puuhaan."
– 32, parisuhteessa

"Masturboin usein miehen ollessa poissa kotoa, emmehän toki ole aina samassa paikassa, joten omaa aikaa jää. Kerron tästä miehelleni kuitenkin usein jälkikäteen, sillä se kiihottaa häntä. Jos mies on kotona, saatan yksin masturboida makuuhuoneessa tai suihkussa, jos siltä tuntuu, ja otan miehen mukaan, jos tämä sattuu näkemään!"
– 19, avoliitossa

"Masturboin yksin ollessani, mutta ilmoitan siitä miesystävälleni. Seksi ei suju hänen kanssaan, koska hän laukeaa niin nopeasti, eikä halua enää uudestaan. Lisäksi saan vain kerran-kaksi kuukaudessa tai kahdessa. Siis masturbointi on minulle todella tärkeää. Luen yleensä jotain tuhmia juttuja netistä ja siinä samalla saa hyvän sytykkeen."
– 46, kaukosuhteessa

Alla näet ensi viikon kysymyksen – nainen, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Onko pienellä peniksellä mitään väliä , jos osaa tuottaa nautintoa muulla tavalla? Mikä on sinulle miehen tärkein 'nautintoa tuottava väline'?" kysyy nimimerkki 22-vuotias mies.

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja