Martina Aitolehti lähti ulkomaille viikoksi – rehellinen päivitys somessa: "Tämä koskee mun henkilökohtaista elämää"

3:08
Martina Aitolehti säteili Venla-gaalan punaisella matolla - katso video

Martina Aitolehti kertoo, että ei päivitä juurikaan mitään sosiaaliseen mediaan reissun aikana.

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti julkaisi Instagram-tilillään kuvan, kun hän kävelee mustiin vaatteisiin ja kasvomaskiin pukeutuneena katua pitkin eteenpäin.

Aitolehden kirjoittamasta päivityksestä selviää, että hän on lähtenyt ulkomaille. Tarpeetonta matkustamista suositellaan tällä hetkellä välttämään koronatilanteen vuoksi.

– Esikuvana teille monelle, koen myös rehellisyyden tärkeänä osana tätä. Koen että tämän tekstin jakaminen on tärkeä, vaikka varmasti herättää ajatuksia moneen suuntaan.

Aitolehti kertoo olevansa reissussa viikon.

– En tule matkaa juurikaan jakamaan täällä sosiaalisessa mediassa, koska tämä koskee mun henkilökohtaista elämää. Haluan suojella mun henkilökohtaisia asioita jukisuudelta ja siksi tämä kirjoitus. Aion pitää tiukasti tästä kiinni jatkossakin ja toivon että tätä kunnioitetaan.

– Mä tiedän että tällä hetkellä matkustamista ei suositella ja matkan aikana tulenkin tarkasti noudattamaan tämän hetken turvallisuus vaatimuksia, kaikkia kunnioittaen. Matkan jälkeen käyn testaamassa itseni sekä noudatan lääkärin antamia ohjeita.

Someseuraajat toivottavat hyvää reissua Aitolehdelle.

– Mukavaa ja turvallista matkaa. Pysy terveenä ja nauti elämästäsi.

– Turvallista matkaa! Pikku vinkki, kun se testi on sulle tehty heti Suomeen palattuasi niin käyppä sit viel viikon-2viikon jälkeen siinä uudestaan kun niin on käynyt et eka negatiivinen ja sit onki muuttunu sen jälkeen positiiviseksi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja