Marko Anttilalle esitettiin iso kysymys urasta – "Kiitos Kärpille"

Marko Anttila analysoi Leijonien saumat MM-kisoissa – vastaa myös kysymykseen uransa jatkosta 6:35
Marko Anttila analysoi Leijonien saumat MM-kisoissa – vastaa myös kysymykseen uransa jatkosta.

Leijonien paidassa kolme arvokisakultaa saavuttanut Marko Anttila vieraili MTV3:n Huomenta Suomen studiossa lauantaina. Hän vastasi myös tiedusteluihin uransa jatkosta. 

Anttila, 38, on pelannut kaksi viime kautta Kärpissä. Kun oululaisryhmä päätti keväänsä pronssijuhliin, Anttilalta tiedusteltiin sitä jatkuuko vai päättyykö ura. 

Lauantaiaamuna hän sai saman kysymyksen eteensä. 

– Mietinnässä. Tietenkin kiitos Kärpille, että olen saanut rauhassa miettiä, ja tarvitsin vähän ulospuhalluksen tuon kauden jälkeen. Mielihän on kirkas. En nyt jagreja ajatellut tehdä, mutta…, Anttila pyöritteli viitaten ikinuoreen tshekkilegendaan Jaromir Jagriin

Onko päätöksellä takarajaa?

– Ei sinänsä. Selvittelen, onko kroppa samaa mieltä kuin mieli. Pikkaisen olen treenaillut tuossa ja nauttinut liikunnasta. Katsotaan mikä se tulos on sitten loppujen lopuksi, Anttila summasi. 

Pääkuvan videolla Anttila analysoi Leijonien mahdollisuuksia MM-kisoissa ja vastaa katsojakysymykseen siitä, miten hän reagoi kuultuaan Löikö Mörkö sisään? -kappaleen ensimmäistä kertaa. Alla hän puolestaan puhuu vuosi sitten päättyneestä maajoukkueurastaan ja nostaa esiin uransa ikimuistoisimman osuman. 

Marko Anttila hyvästeli Leijonat vuosi sitten – yksi osuma uralta nousee erityisesti mieleen 9:06
Marko Anttila hyvästeli Leijonat vuosi sitten – yksi osuma uralta nousee erityisesti mieleen.

Lue myös:

    Uusimmat