Leijonista tuttu hyökkääjä palaa Tampereelle – seuralta hauska katsaus historiaan: "Se päivä on nyt"

Tappara on solminut kaksivuotisen sopimuksen keskushyökkääjä Aapeli Räsäsen kanssa.

Räsänen, 25,  siirtyy Tapparaan KalPasta, jossa pelasi neljä edellistä SM-liiga-kautta. Viime kaudella Räsänen pelasi 42 runkosarjan ottelussa, joissa keräsi tehot 8+12. 13 pudotuspeliottelussa keskuhyökkääjä laukoi kaksi maalia ja sai neljä syöttöpistettä. KalPan kausi päättyi välierissä tappioon juuri Tapparalle.

Räsänen debytoi KalPa-aikanaan myös maajoukkueessa pelattuaan kaudella 2022–2023 Leijona-paidassa Karjala-turnauksessa.

Ennen KalPaa Tapparan kasvatti Räsänen kiekkoili neljä kautta Pohjois-Amerikassa. Ensin kauden ajan USHL-junioriliigassa ja sitten kolme kautta Boston Collegen yliopistojoukkueessa. Pohjois-Amerikkaan lähtiessään Räsänen kiitti tuolloin Twitterinä tunnetussa viestipalvelussa Tapparaa ja totesi myös paluun olevan mahdollinen jonain päivänä.

Nyt, kun paluun hetki on käsillä, kaivoi Tappara Räsäsen vanhan tviitin arkistojen kätköistä. 

– Se päivä on nyt, seuran X-tilillä hehkutettiin.

Hienoa saada oma kasvatti takaisin Tapparan. Räsäsellä on erinomainen peliäly sekä hän on monipuolinen rightin sentteri. Pelillisten taitojen lisäksi hän tuo joukkueeseen johtajuutta, sanoo urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa Tapparan tiedotteessa.

Räsäsen mukaan päätös paluusta Tapparaan oli helppo.

– Kun yhteydenotto tuli, tuli heti semmoinen fiilis, että nyt on aika palata kotiin ja päästä toteuttamaan haave ja unelma, mikä ihan pienestä pojasta asti on ollut, Räsänen sanoo seuran haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat