Marja Hintikka valmisteli lapsensa kohtaamaan ikätovereidensa surullisia potilastarinoita: "He olivat sydämellä ja rakkaudella mukana"

Juontaja Marja Hintikka paljastaa asian, joka tapahtuu joka vuosi Elämä Lapselle -konsertin myötä: "Sitten se järjestetään" 3:23
Juontaja Marja Hintikka paljastaa asian, joka tapahtuu joka vuosi Elämä Lapselle -konsertin myötä

Marja Hintikka juonsi 6. syyskuuta nähdyn Elämä Lapselle -konsertin. Hintikan lapset olivat seuraamassa konsertin kenraaliharjoituksia. 

Useiden kotimaisten huippuesiintyjien tähdittämä Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertti nähtiin suorana lähetyksenä Tanssin talosta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla keskiviikkoiltana 6. syyskuuta.

Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertin juontajana nähtiin Marja Hintikka, jonka juontopareina vieraili useita tuttuja kummivaikuttajia. MTV Uutiset Live tapasi Hintikan ennen illan konserttia.

– Tämä on yksi vuoden tärkeimmistä työpäivistä. Tuntuu aina suurelta ilolta ja kunnialta olla juontamassa Lastenklinikoiden Kummien tapahtumia. Se on omaa sydäntä sykähdyttävä hetki, hän kertoi MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Hintikan lapset olivat äitinsä mukana katsomassa konsertin kenraaliharjoitusta. Juontaja kertoi valmistelleensa jälkikasvuaan etukäteen siihen, millaisia koskettavia tarinoita konsertissa ja sen kenraaliharjoituksessa näytettäisiin.

– Lapset tuntuivat ottavan sen hirveän hyvin, että he näkevät näitä potilastarinoita. He olivat jotenkin aivan sydämellä ja rakkaudella mukana ja tietenkin nauttivat esityksistä, hän sanoi.

Hintikan mukaan melkein joka vuosi käy niin, että joku pieni potilas näkee Elämä Lapselle -konsertin televisiosta ja kertoo vanhemmilleen haluavansa olla ensi vuonna mukana siinä.

– Sitten se järjestetään. Tänäkin vuonna oli tällainen tarina mukana, hän paljasti.

Katso Hintikan koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat