Elämä Lapselle -konsertti tulee jälleen! Lavalla nähdään muun muassa Behm, Elastinen ja Sanni

MTV vierailee Elämä lapselle -konsertin kulisseissa – kevennymies Mika Tommola patisti Elastisen ja Robin Packalenin töihin 4:06
MTV vieraili vuonna 2021 Elämä lapselle -konsertin kulisseissa.

Useiden kotimaisten huippuesiintyjien tähdittämä Elämä lapselle -konsertti nähdään suorana lähetyksenä Tanssin talosta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla keskiviikkoiltana 6. syyskuuta.

Kummien 30-vuotisjuhlavuoden merkeissä tunnelmaa, tekoja ja tunteikkaita tarinoita sisältävä monipuolinen Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertti esitetään MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla kello 20.00–22.00. 

Mukaan lasten terveyden asialle on kutsuttu koko Suomi. Ohjelmassa nähdään vuosien varrelta tuttujen Kummivaikuttajien ja tähtiartistien ohessa mielenkiintoisia vieraita, lasten ja nuorten terveyden asiantuntijoita sekä pieniä potilaita perheineen. 

Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertin juontajana nähdään Marja Hintikka, jonka juontopareina vierailee useita tuttuja kummivaikuttajia. Hyvällä asialla illan aikana esiintyvät muun muassa Juha Tapio, Behm, Bess, Lili & Luna ja Tuure Kilpeläinen, Sanni, Elastinen, KUUMAA, Robin Packalen ja Viivi.

Lastenklinikoiden Kummien työ lasten terveyden tukena Suomessa täyttää tänä syksynä 30 vuotta, joten nyt on myös yhteisen juhlan aika. 1990-luvun puolivälistä asti järjestetty Elämä Lapselle -konsertti on Kummien tunnetuin tapahtuma ja varainhankintakampanja pienten potilaiden hyväksi, sanoo Kummien viestintä- ja markkinointijohtaja Matti Valli.

Siinä on kyse meille kaikille yhteisestä asiasta ja yhteisistä mahdollisuuksistamme vaikuttaa lasten ja nuorten terveyteen Suomessa. Elämä Lapselle -konsertissa kohtaavat hienot perinteet, yhteisöllisyys ja tunnelma, jota luodaan niin tunteikkaiden tarinoiden kuin suorana elämyksenä koettavien kiinnostavimpien kotimaisten artistien musiikkiesitysten kautta, Valli jatkaa.

Konserttilähetys tarjoaa vaikuttavan osallistumismahdollisuuden lahjoituksella lasten ja nuorten tukemiseen kotimaassamme. Elämä Lapselle -lähetys esittelee myös ajankohtaisia hankkeita hoidon edistämiseksi sekä korkealaatuista työtä pienten potilaiden hyväksi ympäri maan. Toivotamme tukijoukot koko maan laajuudelta mukaan Kummien 30-vuotisjuhliin lasten terveyden asialla Elämä Lapselle -konserttilähetyksessä.

Lastenklinikoiden Kummien järjestämällä Elämä Lapselle -konsertilla on yli 25-vuotiset perinteet ja merkittävä asema Suomen viiden yliopistollisen lastensairaalan toiminnan sekä lastentautien tutkimustyön tukemisessa.

Ensimmäistä kertaa 1990-luvun puolivälissä järjestetyn tapahtuman avulla on mahdollistettu vuosien varrella useiden merkittävien hoitolaitteiden hankinta, kehityshankkeita hoidon edistämiseksi sekä tuki monelle tärkeälle lastentautien tutkimushankkeelle Suomessa. MTV on yhtiönä ollut tukemassa hyvän tekemistä ohjelmatoiminnallaan alusta lähtien.

Elämä Lapselle -tunnelmaan pääsee useissa eri kanavissa: suoran tv-lähetyksen lisäksi tarjolla ovat monet some- ja verkkokanavat sekä Radio Nova, joka tekee koko konserttipäivän radiolähetystä Elämä Lapselle -meiningissä Esko Eerikäisen hyväntekeväisyyshaasteen vauhdittamana. 

Lue myös:

    Uusimmat